Извънредна ситуация в къщата на ВИП Брадър! Съквартирантите се млатиха до безобразие! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Родните випове продължават да се излагат с пълна сила. Напрежението в къщата на „ВИП Брадър“ отново ескалира и се стигна до насилие.

Голямата българска певица Ваня Костова не издържа на провокациите и обидите, с които бе засипана, и стана вторият съквартирант, посегнал на гримьора Валентин Кулагин. Извънредното положение в Къщата принуди „Биг Брадър” да отмени номинациите още в петък вечерта.

Агресията в играта е недопустима и всеки, който я упражни спрямо друг съквартирант, трябва да си тръгне от шоуто. Съдбата на виновниците бе оставена в ръцете на зрителите.

След безброй видеодоказателства, 71% от зрителите решиха, че гримьорът трябва да напусне играта принудително.  Валентин Кулагин започна да провокира съквартирантите още от първата секунда на влизането си в Къщата.

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/338977606855222/

Обиждайки останалите съквартиранти, че са прасета, Кулагин набеди Ваня Костова, че бърка с пръсти в тенджерите. Костова на няколко пъти го заплаши, че ще му навре мръсния парцал в устата. Но не изпълни заканата си, а само се опита да му натика салфетка в носа.

За да се успокои, певицата реши да излезе на двора, но провокативният гримьор тръгна по петите й и я изблъска. Това бе капката, която преля търпението на изпълнителката и тя започна да го налага с бутилката си от минерална вода по главата.

„Животно мръсно, удари ме в устата”,  не спираше да се възмущава Ваня Костова, докато Кулагин отричаше.

Малко по-късно и Папи Ханс реши да се оплаче, че е станал жертва на гримьора и останалите едвам го удържаха да не удари дразнителя.

„Удари ме с глава в носа, след като се опитах да го стресна“, обясни певецът и поет Константин Трендафилов. Изолиран от всички, той постави ултиматум: или Ваня ще излезе още сега, или той. След това реши да избяга от Къщата, разбивайки една от вратите.

„Аз до понеделник няма да чакам, за да бъда изгонен от зрителски вот”, каза гримьорът, след като успя да се измъкне през стаята на Ваня Костова.

„Можеш да си ходиш. Да тръгнеш накъдето пожелаеш”, увериха го от шоуто. „Благодаря ви от сърце”, каза в отговор той, а малко по-късно Биг Брадър нареди на съквартирантите да оставят багажа му в изповедалнята.

Радостта на останалите в къщата обаче не трая дълго, защото Кулагин бързо промени решението си и отново се върна при останалите.

Припомняме, че преди по-малко от 20 дни Къщата пак бе арена на грозни сцени, провокирани от Кулагин.

След серия от грозни провокации, нелепи скандали, показващи, че съквартирантите във ВИП брадър са всичко друго, но не и ВИП, трима от тях – Валентин Кулагин, Божана и актьорът Веселин Плачков, бяха изгонени, но много скоро разбра, че това е поредната мелодраматична инсценировка и тримата се озоваха в лудницата.