Къде отидоха истинските жени

Тенденциозната промяна доведе до най-различни аномалии в женския свят, включително и постоянното мрънкане, че вече няма истински мъже. А какво стана с истинските жени? Къде да ги търсим?

Това продължава да е една особена дилема и ако не си решил проблема в най-кратък срок, тоест не си думнал кралицата на бала, която след това би въвел смело в мъжкия свят, показвайки най-различните тънкости, тогава ситуацията ще е по-различна.

Ако обаче разполагаш с определен житейски опит, видял си 2 и 200, въртял си гуми на жълтите павета, тогава най-вероятно познаваш малко повече от тъмната страна на луната, виждал си не едно дъно на бутилка и знаеш, че за благоуханието на теменужките ще трябва поне една кофа лайна!

Къде отидоха стойностните жени?

Както е казал Хераклит, цивилизацията се движи от изток на запад. Очевидно е решила тотално да пропусне САЩ, защото и до днес можем да видим как някакви хора даряват пари на сестрата Кардашиянка, която можела да стане най-младият милиардер в света.

Не си мислете, че е постигнала връх в човешкото развитие. Не е откривател на лекарство, не е променила ничий живот. Мадам Дженър е просто едно крещящо същество с ефирно време, следвано от милиони загладени американски мозъци.

Същите са толкова добре шлифовани, че биха нарекли човешки резерват – най-великата страна в света. Ако сте съгласни с тях и смятате, че животът наистина е много добър, предлагаме отворен дебат в коментарите.

И понеже всеки иска да е част от модерното общество, предлагаме да се запознаете с основните вредили, рушащи женското съсловие, а те никак не са малко!

Баровете

Кой не обича жените, които правят най-добра алкохолна компания. С един поглед ще намерят правилните думи, а ако изиграеш правилно своите карти, всички шансове за разстягането на пружината и връщането на спомените от русенските кревати, може да блесне отново в пълна сила.

Проблемите идват, когато слабите ангели не успеят да се преборят с малките трагедии. Колкото повече една жена полива мъката, толкова по-трудна е за вадене от безкрайното езеро. Това е пътят към ада, както е пял Крис Рей.

През годините сме виждали много жени, които могат да пият и са ни напивали – позорно, но факт, господа – проблемът е, че докато ние можем да намерим нашата мярка, те не могат.

А мършоядите никога не прощават на пияната жена. Резултатите от всички атрактивни напивания завършват я в PornHub, я при хамстерите, никой не е защитен. Благодарение на новите технологии, всяка бамбина увисва там, а нека не забравяме, че щом веднъж полети нейната катерица в социалните мрежи, връщане назад няма.

Социалните мрежи

Всеки има очи за красивото и ще го забележи, въпросът е до колко ще се спазва онази мъжка етика, за която всички сме чували. Не случайно, всяка една криминална организация пази етичен кодекс, в който пожеланията за чужда жена се наказват не просто с принудително скопяване, но и със заличаване по един от най-болезнените начини.

Въпреки това, старите хора отдавна са споделили, че когато кучката вдигне опашката си, мастиите ще последват. Предложете букет от социалните мрежи и много бързо ще видите как милиони магьосници подават своята пръчка на мъгалката, с надеждата, че ще се опита да пусне някой друг патронум или други мистични бели съставки.

Може да Ви се струва смешно, но това става с жените. Във всяка една се крие онази жадна и гладна за внимание, която има нужда да чува, че е прекрасна, красива и дърви много сопи. Липсата на самочувствие, често води точно до това, а щом се превърнете в черния баран, Сатаната ще има повече шансове за секс с нея, отколкото Вие.

Така става с по-слабия пол, постоянно търси начин да се валидизира и за една похвала може да направи най-съвършените глупости. Защо да се занимавате с толкова слаби характери?

Определено няма смисъл, но въпросът е, че често игнорирате знаците, включително и факта, че има повече от 1000 приятеля в социалната мрежа, както и още 5000 в Instagram, където не спира да фотографира най-различни извивки от тялото си.

Добрата новина е, че след време ще осъзнаят истината – всеки просто иска да спи с тях, а още по-тъжното е, че всичко това е след време. Кой е казал, че нарцисистите са постигнали особено много?

Абсурдният феминизъм

Битката на женското съсловие, открай време обвързва домакинската работа, силната независимост, както и социалната им свобода. Покажете ни една жена, която би определила семейния живот като доста по-приятен, вместо безгрижното наквасване и своеволията. Няма да откриете.

Още повече, че благодарение на феминизма и всички модерни тенденции, мъжът се описва не просто като някой, който си търси безплатна домакиня, а и като форма на всичкото зло в света. Да се чуди човек, какво толкова сме направили на жените.

Горките, дори не подозират, че както сега само пишат постове за липсващи мъже, скоро ще трябва да осъзнаят, че са прокудили всеки по-читав от живота си. Остава им онзи индивид, който прекарва повече време на педикюр и маникюр, отколкото самата тя.

Така е уважаеми, разгадахме устройството на пералнята, научихме се да си гладим ризите, можем да се храним здравословно, сътворихме перфектните замъци и като цяло, нямаме нужда от някоя, която постоянно да ни казва какво да правим с живота си, подобни изводи правим вече и сами. Междувременно трябва да попитаме, как се чувствате от другата страна?

Стоплиха ли Ви лайкчетата от фейсбука? А сърчицата от Instagram? Някой оцени ли Ви така, както оценява задника Ви? Малко се съмняваме, но пък сами го постигате.

Прекарвате толкова време в търсенето на съвършеното, че пропускате всичко под носа си, колкото и добро да е то. И ние пушим бездимните цигари и имаме бонбонки Тик-Так, а понякога и с логото на Mitsubishi, но жалко, няма да го видите.

Последиците

Чудите ли се защо Студентски град, както и всички подобни такива, се превръщат в изключителна зона на порока? След доста време в лишения и разминавания в стандарта на живот, всяка жена сяда на рулетката на живота, разполагайки само със своя  задник за залог.

Онези, израснали в центъра на урбанизацията, много добре знаят какво следва – до своята полова зрялост, те вече са имали достатъчно партньори, пийнали са от отровата и са станали това, което никоя жена не трябва да бъде – цинична, груба и зла.

Очаквате ли нещо повече от свят без морал и норми? Свят, в който всички обясняват как трябва да бъдат равни и свободни, без право на осъждане? Това е мъжки свят, но колко струва той без една жена? А в женския свят?  Как оцеляват без мъже?

Без онези, които използват логиката като най-доброто оръжие за контролиране на хаоса? Ние можем да се адаптираме и плащаме цената за всичко това, но жените не могат. Изкушенията за тях са твърде много и когато дойде времето да разберат колко е дълбока заешката дупка, повечето не искат да играят тази игра.

Мъжът в този женски свят

Колкото повече опознаваш жените, толкова по-често мислиш за секс кукла. Макар и да е възможно, никой не обича бягащите от отговорност. Твоята мисия е да намериш амазонката и да я опитомиш, превеждайки я през долината на мъртвите души, материалните парцалки и останалите трагедии.

Ако вие вдигнете ръце, кой ще превигилирова женския свят? И спокойно, каквото и да се случи, бамбината никога няма да забрави настройките на щастието.

Източник: men.bg