Как да го спечелиш според зодията му (ЧАСТ 1)

Опитали ли сте да мислите като мъж, но да действате като жена? Понякога вниманието на мъжа изисква малко усилия във връзката, но по нов начин.

Ако сте направили всичко по силите си, за да спечелите даден мъж и все още няма никакъв резултат, значи е време за промяна на начина ви на мислене.

За да ви улесни в тази задача, астрологията може да предложи някои тайни, с чиято помощ много по-лесно можете да съблазните своя избраник.

Ето от какво се впечатляват мъжете от различните зодии.

Овен

Мъжете от тази зодия обичат физическото предизвикателство. Покажете, че можете да му партнирате в любимия му спорт, за да запалите състезателната искра в него.

Въпреки че тази стъпка може да провокира егото му, той също така ще ви види и в нова светлина. Не забравяйте, че мъжете от зодия Овен обичат да бъдат първи във всичко, така че ако често го побеждавате, срещата ви може и да не е от най-приятните.

Телец

Представителите на тази зодия са луди по материалните неща. Затова направете свое проучване и предложете няколко неща, които смятате, че биха му направили впечатление.

Можете да го направите, като му приготвите романтична вечеря и го наблюдавате как се разтапя, заради факта, че вие сте главния готвач.

Близнаци

Мъжете от зодия Близнаци обичат изкуството. Всичко от музика до филми ще докосне любопитството им. Запознайте го с нова група или нов режисьор и му покажете, че слушате внимателно, когато говори.

Те обичат да се забавляват, така че един филмов маратон наистина ще запали такава искра, която може би не сте виждали преди.

Рак

Родените под зодия Рак мъже са много чувствителни и състрадателни. Ако се намирате в близост до вода, това може да им помогне да се потопят в емоции, които обикновено показват само когато се почувстват много отпуснати.

Ако можете да разгадаете настроението му, когато преминава от нужда от почивка към желание да се забавлява, ще му покажете нова страна, която със сигурност ще иска да опознае.

Лъв

Тези мъже обичат да излизат с приятели и да са център на вниманието. Ако го представите на вашите приятели по време на парти и се представите като общителни и забавни, той ще се впечатли.

Не се притеснявайте да общувате с неговите приятели и да се включвате в разговорите им. Това определено ще бъде голям бонус.

Дева

Девите обръщат специално внимание на детайлите, особено на тези, които повече хора ще забележат.

Опитайте се да откриете неща, които смятате, че той наблюдава и му покажете, че също ги забелязвате. Това ще го впечатли още повече, ако вие ги забележите преди него.

Очаквайте втора част

Източник: tialoto.bg