Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Как да подобрите сексуалните си умения

Знаем какво си мислиш: имам си Вагина, разбира се, че ме бива в секса!

Но какво прави една жена наистина, ама наистина добра? Ние имаме всички отговори, така че започвай да трупаш точки… или пчелички

КОГАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРАВИ СЕКС

(например в 11-и клас, в тъмното зад дискотеката), нямаше нужда да си добра, достатъчно беше, че си там. Тогава самото ти присъствие стигаше за отлична оценка.

Всичко останало си беше чиста проба бонус. Но сега си по-голяма и мъдра (и най- вероятно случката не се развива на задната седалка на голф), така че може би ти се иска да вдигнеш малко летвата – заради себе си и заради него.

Защото да си страхотна в нещо, което ти носи удоволствие, е несравнимо изживяване. И така – дадохме думата на жените, които могат да се похвалят с титлата „Добра в леглото“.

А те ни казаха, че за да я спечелиш, трябва да си…

Добра… ЕГОИСТКА

факт е: Колкото повече се наслаждаваш на секса, толкова повече и на него иде му харесва да го прави с теб.

Сексолозите са категорични, че мъжете се Възбуждат най- много, когато партньорката им е изцяло погълната от случващото се. Тоест имаш пълното право да се отдадеш на здравословен егоизъм в името на общото благо и да направиш необходимото, за да достигнеш върховете на удоволствието.

„Не можеш да очакваш, че мъжът ще ти направи секса хубав, докато ти просто си лежиш ей така – казва Милена*.Трябва да вземеш нещата в свои ръце“.

32-годишната рехабилитаторка от София признава, че здравомислещото си отношение към ролите 6 леглото дължи на своите родители.

„Те ме научиха да уважавам тялото си и да не се притеснявам от нищо. У нас за секса винаги се е говорело свободно.“

Това й дава самочувствие и до ден-днешен и Милена никога не е изпитвала срам да си поиска това, от което има нужда.

„Най- голямата женска грешка е, че между чаршафите не се държим като мъжете – егоистично – твърди тя. – Аз винаги поемам инициативата.

Казвам коя поза ми се иска в момента или му обяснявам къде да си сложи ръката и какво да прави. Много мъже са ми казвали, че аз съм най-добрата от всички жени, с които са спали.

Първо, защото да им даваш насоки, когато са възбудени, е секси, и второ, понеже той е наясно, че ако се погрижи за мен както трябва, аз също ще знам как да му бърна жеста подобаващо.“

Добра… В ИЗКЛЮЧВАНЕТО

Друга обща черта на жените, които са добри в леглото, е, че те не мислят през цялото време как да блеснат.

Всъщност, „когато правя секс, аз изключвам напълно и забравям за всичко останало“, казва Кремена от Пловдив.

По думите на 28-годишната блогърка „глупаво е да се чудиш дали на него му харесва, забелязва ли ти целулита и прочие безумия, които могат да се въртят само в една женска глава. Просто се отдай на момента и това е.“

Психолозите също са съгласни, че един от ключовете към страхотните изживявания в леглото е да се отпуснеш и да си позволиш да си чувствена.

Много жени се страхуват от това, но добрият секс не се случва по сценарий – той започва там, където свършват задръжките. Кремена признава, че се простила с тях в университета.

През трите най-диви години в живота си тя участвала в няколко тройки, които окончателно стопили притесненията й.

„Имах възможност да гледам отблизо как други жени правят секс – разказва тя, – как звучат, как изглеждат, как стигат до оргазъм. Така осъзнах колко съм нормална и някак естествено престанах да мисля за глупости. Сега мъжете ми казват, че съм страхотна, което си е готино. Увереността определено е тайната подправка в манджата от две тела.“

Добра… В РАЗДАВАНЕТО НА КОМПЛИМЕНТИ

Всички имаме нужда от добра дума в леглото. И мъжете съвсем не са изключение.

„Обикновено след като приключим, избирам поне едно конкретно нещо, с което се е справил страхотно, и му го казвам – споделя Вероника, на 26 г.

– Това го изстрелва на седмото небе и следващия път винаги се старае още повече.“

Стесняваш се да го похвалиш в прав текст? Тогава използвай звуковите канали.

„Освен това вече съм царица на добре премерените стенания – добавя Вероника. – Възбудените въздишки на правилните места бършат чудеса.“

Албена пък никога не сваля ръце от тялото на мъжа, с когото е, независимо какво правят в момента.

„Когато се целуваме, когато сменяме позата, когато му правя орална любов, винаги го докосвам по ръцете, гърдите или гърба – разказва 30-годишната варненка. – Така му показвам, че се радвам, че съм точно с него и че той е много секси.“

Добра… В ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ

фитнес инструкторите постоянно ни съветват редовно да променяме програмата си, защото рутината ни пречи да постигнем завидна форма. Същото важи и за секса.

Само че вместо зумба пробвай например изправения вариант на кучешката. Или си сложи дантелени чорапи до под дупето. Всичко, което е поне малко различно и изисква някакво специално усилие, е добре дошло.

„Точно преди приятелят ми да свърши, стискам вагиналните си мускули, както правя, когато се опитвам да си задържа пишкането – казва Габи, на 25 г. – За първи път прочетох за това тук и когато го направих, той направо пощуря. Сега винаги съм отворена за подобни малки трикове, защото знам, че те много променят нещата.“

29-годишната Лорета от Бургас пък обича да разнообразява добрата стара мисионерска поза.

„Когато мъжът е отгоре, леко се надигам на лактите си и извивам глава назад – казва служителката в банка. – Така му откривам страхотна гледка към гърдите си. Това ме кара да се чувствам секси, а мъже са ми признавали, че усещането е като да попаднеш в порнофилми – от хубавите.“

Коментари
Зареждане...