Как да привлечеш вниманието му според зодията (част 2)

Опитвали ли сте се да погледнете от неговата гледна точка, за да го впечатлите?

Понякога вниманието на мъжа изисква малко усилия във връзката, но по нов начин. За да ви улесни в тази задача, астрологията може да предложи някои тайни, с чиято помощ много по-лесно можете да съблазните своя избраник.Как да го впечатлите според зодията му? (II част)

Везни

Те просто искат да се съберат с някого. Те са много любезни и не обичат самотата. Когато отношението ви съвпадне с тяхното нежелание за драма, това не само ще създаде хармония, но също така ще облекчи стреса помежду ви.

Те обичат да са сред природата, така че един спокоен пикник ще оправи настроението им поне за няколко дни.

Скорпион

Родените под този знак са много забавни, но също така обичат да грабят с пълни шепи от живота. Покажете им, че сте готови да вземете всичко, което ви хвърлят.

Те обичат да дразнят и да бъдат прави, затова се закачайте с тях и им покажете, че можете да отвърнете на тяхното темпо. Това определено ще ги впечатли.

Стрелец

Не позволявайте на глупавата му страна да ви заблуди, той има цел в ума си и е готов да направи всичко, за да я постигне.

Ако наистина демонстрирате интерес към целите му, това ще провокира истински смислени разговори, които той със сигурност ще оцени и няма да забрави. Така ще го накарате да мисли и за вас.

Козирог

Те също в известна степен обичат да грабят от живота, но в определен момент могат да загубят интерес към почти всичко. Да можете да се движите с промените в различните им интереси е от огромно значение за от това дали нещата между вас ще се получат.

Те високо ще оценят тази ваша способност, като същевременно с това показвате своята привързаност към музиката, традицията и семейството.

Водолей

Всеки мъж от тази зодия ще бъде повече от очарован от един задълбочен разговор. Докато те обичат интелектуалните разговори и свежите идеи, също така обичат и самия живот.

Ако се научите да не приемате лично това, че мъжът ви има нужда от известно време да бъде насаме, силно ще впечатлите родените под този знак.

Риби

Рибите имат силно чувство на състрадание и са много нежни. Комбинацията от тези черти с чувство за съпричастност ще ви помогне да създадете по-силна връзка, отколкото можете да си представите.

Ако правите малки, интимни неща, като да отидете заедно на плуване или просто си полежите прегърнати, слушайки приятна музика, тези действия ще бъдат високо оценени от мъжете от тази зодия.