Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Как да разберете сексуалните си желания според зодията

Сексът е сложен. Той е процес, който може да отнеме много опити и грешки.

Насочваме глави към небето, за нашето проучване.

Както някои вече знаят, Венера и Марс могат да ви помогнат да разберете поведението си  в романтичните и сексуални отношения. Вашият Марс  дори може да ви даде известна яснота за това, какво ви харесва в леглото, пише beu.bg.

Но небесното тяло, което наистина ще ви определи като сексуално същество, е Ерос, един от най-големите астероиди в астрологията. Кръстен на гръцкия бог на любовта, Ерос достойно разкрива вашите еротични наклонности.

Мястото му в рождената ви графика разкрива, как се отнасяте към вашите любовници, как искате те да се отнасят с вас и показва вашите лични особености, които се появяват само между чаршафите.

По-просто казано, Ерос може да ви помогне да разберете какво точно ви възбужда.

Например, ако Ерос при вас е в Рак, воден знак известен със своята склонност да чувствате нещата дълбоко, подсказва, че желаете интимност и емоционална връзка с партньора си. Може да предпочитате дългосрочни взаимоотношения вместо случайни запознанства или случайни закачки. И, след като връзката ви е достатъчно сериозна, вие ще искате да споделите вашия дом с партньора си(съжителството е от ключово значение за Рака).

За разлика от това, някой с Ерос в Стрелец  вероятно ще е по-игрив в леглото, въпреки че страстта все още играе важна роля и за него.

С този астероид (Ерос), поставен в огнен знак, можете да заложите, че този човек го обича горещо и тежко  – и може да се изнервя, ако нещата се разхладят.

Както при всяка друга точка в рождената ви таблица, можете да прочетете много неща за  вашия Ерос – както и за много по-малко известни небесни тела, които могат да бъдат много информативни. Но никога не забравяйте и не пропускайте цялата картина, която рисува вашата таблица, когато става въпрос за сексуалния ви живот.

Не забравяйте да вземете предвид  Луната, Венера и Марс, докато проучвате вашата идентичност в Ерос. Освен това, когато разглеждате всички тези знаци заедно, те могат да добавят към общата картина, не само за сексуалния ви живот.

Коментари
Зареждане...