Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Как да се маскираш за Хелоуин според зодията

Ако си падате по маскирането за Хелоуин, тази година може изборът ви на костюм да бъде обвързан със зодията ви. Ето на кои зодии какви хелоуин костюми подхождат.

Овен: Злодеида

Рогата на Злодеида препращат към тези на Овена, но освен това този костюм ще те направи пленителна и загадъчна.

Телец: Рейчъл Грийн

Твърдоглави, капризни, изискващи и критикуващи, но и много сърцати, телците биха се чувствали идеално в образа на Тинкърбел, Рейчъл Грийн от „Приятели“ или Бел от „Красавицата и звяра“.

Близнаци: Сиа

Певицата Сиа е брилянтна изпълнителна, но освен това личността ѝ е забулена в мистерия и тя сякаш живее двойствен живот. Звучи ви познато, нали?

Рак: Бела Суон

Романтични, чувствителни и отдадени на семейния живот – такива са раците. Но макар да изглеждат лесно раними, те се изявят като изключително силни личности, много целеустремени в живота си и много борбени. Идеалният хелоуин образ за тях би бил Бела от „Здрач“.

Лъв: Мадона

Лъвовете са смели, горделиви, родени да командват, много суетни и независими. И изборът на хелоуин костюм трябва да е идеално отражение на темпераментния им характер. Ето защо подходящи образи са Мерида от „Смело сърце“ или пък Мадона.

Дева:  Моника Гелър

Суетни, педантични и много организирани, Девите ще се чувтства идеално в образа на Моника Гелър от „Приятели“.

Везни: Инструкторка

Везните винаги търсят баланса и хармонията в живота си, ето защо често се увличат по йогата. Затова ти предлагаме да се облечеш в удобни дрехи като инструкторка по йога или пък да се премениш в ярки неонови цветове като истинска фитнес инструкторка от недалечното минало.

Скорпион: Мистик

Скорпионите са мистериозни хора и никой не може да ги разгадае напълно. Ето защо Мистик от „Х-мен“, която умее да се преобразява във всеки, е идеалният вариант за теб.

Стрелец: Детектив

Стрелците са изключително любопитни, затова детективската професия им е в кръвта. Сигурно сме, че много ще се позабавляваш, разплитайки чуждите тайни и проблеми.

Козирог: Кейт Мидълтън

Козирозите са много отговорни, интелигентни, работливи, организирани и последователни. Ето защо може да им пасне за хелоуин да се маскират като Кейт Мидълтън

Водолей: Анджелина Джоли

Водолеите са амбициозни, индивидуалисти, артисти, мечтатели. Имат огромно сърце и много позитивна енергия. Но често са и твърде многословни и философстващи на всякакви теми. Идеалният хелоуин образ за Водолеите би била Анджелина Джоли.

Риби: Алиса от „Алиса в страната на чудесата“

Много интелигентни, но това редовно ги превръща и в дървени философи. Чувствителни и добри приятели са, много отговорни и чудесен пример за подражание. Те са вечно търсещи и експериментиращи, много любопитни и затова лесно биха влезнали в образа на Алиса от Страната на чудесата, например.

Коментари
Зареждане...