Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Как деликатно да му кажем, че размерът ИМА значение?

Не ви харесва, когато мъжът до вас  намира бюста ви са скромен, нали? Или пък  често обсъжда размера на дупето ви? 

Все пак не бъдете отмъстителни и не си връщайте на мъжа до вас, ако не е притежател на някакъв завиден като големина пенис.

Ако му кажете, че не сте достатъчно задоволени от недостига на няколко генитални сантиметра, това ще направи секса помежду ви ако не невъзможен, то толкова несигурен, че сами ще предложите в даден момент да спрете с практикуването му.

Ако той обаче няма реална представа за бедственото положение там, долу, тогава елегантно може да му подскажете, че се е надценил с ползването на рулетката.

Купете по-голям размер презервативи

Ако вземете кондоми, които не са му по мярка и малко му хлопат, това ще изпрати две послания. Първо, ще му покажете, че във вашите очи неговият пенис е голям, дори в действителност да е миниатюрен.

Второ, така ще му дадете възможност да ревизира грешните си възприятия и сам да започне да си купува презервативи, които по-адекватно отговарят на неговата недостатъчност.

„Обвинете“ вагиналната си еластичност

Реверсивната психология винаги е подходящ начин да кажеш нещо на някого по по-предпазлив и ненакърнителен начин.

Ако споделите с любимия, че напоследък не сте особено щастливи с еластичността на вагината си, може пък той най-накрая да нареди липсващото парче от пъзела, замисляйки се за реалния размер на неговите гениталии.

Участвайте инертно в секса

Ако правите любов с партньора си, но не взимате дейно, а вяло участие, това може да провокира дискусия за качеството на сексуалния ви живот. Това е моментът, в който елегантно може да предложите да смените позите, в които не усещате абсолютно нищо.

Източник: glas.bg

Коментари
Зареждане...