Как обича мъжът Телец ?

Не очаквайте от Телеца да ви казва, че ви обича. Той ще ви го показва. Мъжът Телец е завоевател.

Ако излизате с представител на тази зодията, не очаквайте дълги дискусии за това какво изпитва към вас, той ще ви го показва с малки жестове –  ще ви поднесе цветя, ще ви направи подарък, ще ви изслушва, ще ви подкрепя. Разбира се, в обратната ситуация не очаквайте да прикрие гнева или недоволството си. 

Може да бъде много упорит в отказа си да разговаря за проблемите и вместо това ще предпочете да се развика или да действа раздразнено или безразлично.

Какво да очаквате

Лоялност. Той е постоянен и лоялен в чувствата си. Може и да му отнеме време да си избере партньор, но когато го направи, може да очаквате от него 100% раздаване. Знае как да възпламени любимата си и би направил и невъзможното, за да го постигне.

Предаността и възможностите му го правят много добър баща.

Ако невинаги изглежда страстен или експресивен, не се съмнявайте, че този мъж изживява всичко много по-дълбоко, отколкото си мислите. Често много сериозни мисли се въртят в главата му, които той не споделя с хората.

Възможно е да не се разкрие напълно във връзката. Може и да ви отнеме време да спечелите доверието му и да го накарате да поиска да разкрие мислите си пред вас.

Ако този мъж обещае, може да се обзаложите, че ще изпълни обещанието. На него може да се разчита, имайте му доверие.

Телецът иска да контролира нещата. Иска да знае, че се грижи за вас, което означава, че той е водачът. Като баща иска да се чувства като глава на семейството, да се допитвате до него за всички семейни решения.

Чувствен е и обича физическото удоволствие. Не е склонен обаче директно да си поиска нещата, които обича. Предложете му масаж, ще му хареса.

За какво да внимавате

Желанието му да е пръв, той да кара колата, така да се каже, може да го провокира да поеме доста строг контрол върху финансите.

Много е упорит и може да прояви доста лош нрав. Рядко се ядосва, но когато го направи най-добре бързо да го успокоите.

В началото може да изглежда срамежлив.

Не е необичайно за него да стане ревнив, но няма да стигне до степен на злонамереност. Във връзката си търси стабилност и сигурност, така че просто иска да се увери, че той е човекът, когото обожавате.

Най-важното нещо, което трябва да запомните, ако имате връзка с Телец, е, че той иска да означава нещо за вас. Ако се грижите за топлия му характер и му покажете колко важен е за вас, ще имате страхотна връзка.