Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Как привличаш мъжете според зодията

Всички имаме свой индивидуален подход, когато влизаме в ролята си на прелъстителки. Но е всепризнат факт, че самоувереността е най-добрият аксесоар за всяка жена.

Ето как очароваш мъжете според зодията си:

Овен

Жените от зодия Овен не робуват на правилата, а ги създават. Околните са силно привлечени от ентусиазма и оптимизма, които излъчват постоянно.

Телец

Освен че са най-прекрасните приятели на света, Телците привличат с чувствената си натура. Въпреки че понякога прекаляват с ината си, те привличат с класата, която излъчват,  а и с това, че са здраво стъпили на земята.

Близнаци

Близнаците непрекъснато са заети с нещо и не спират да правят планове за бъдещето. Представителките от тази зодия очароват с енергичността си и с тях никога не е скучно.

Рак

Тази зодия обича силно и е изключително лоялна към партньора си. Тези, които са обект на желание от Рака, са най-големите късметлии на света.

Лъв

Всички искат Лъвиците в обкръжението си. Те са е уверени, лоялени и щедри. Пленяват със страстта и ентусиазма си, способни са да се справят с всичко.

Дева

Те са практични и държат всичко да бъде наред до най-малката подробност. Девата е реалист, който пленява с индивидуалността си.

Везни

Те изглеждат великолепно във всичко, което правят. Притежават отлични комуникативни умения и са много добри дипломати.

Скорпион

Те са пълна противоположност на Везните. Интроверти по душа, те пленяват с лоялността си и са способни да изпитат дълбоки изпепеляващи чувства.

Стрелец

 Дамите от зодия Стрелец дават вид на апатични и асоциални. Но щом веднъж ги опознаете, ще се влюбите в приключенския им дух.

Козирог

Околните често мислят  жените от зодията за надути и арогантни заради увереността, която излъчват. Но когато са влюбени, те са напълно отдадени на половинките си.

Водолей

Бунтарите на зодиака. Непрекъснато се впускат в търсене на вълнуващи нови предизвикателства. Мъжете бързо се влюбват в непокорния им дух.

Риби

Емоционални и чувствителни идеалисти.Мъжете се влюбват в дружелюбния им характер. Рибите не спират да търсят доброто у човека и именно това кара околните да ги обожават.

Коментари
Зареждане...