Как различните зодии приемат изневярата

Всеки реагира по различен начин, когато разбере, че е предаден от любимия човек. Някои ще си тръгнат завинаги, други ще останат и ще се опитат да заздравят връзката си.

Нека видим как различните зодии реагират на изневяра:

Овен

Ако сте изневерили на Овен, много трудно ще получите прошка. Нараненото му его ще бъде най-голямата пречка. В очите на Овена да предпочетете някой друг пред него означава, че не го заслужавате.

Телец

Прошката, от представителите на зодия Телец, се извоюва много трудно, но вероятността да получите втори шанс е голяма. Това се корени в природата на Телците –  те не обичат драстичните промени, ето защо биха предпочели да се опита отново да ви се доверят, отколкото да започнат всичко от начало с нов партньор.

Близнаци

Преди да признаете, че сте изневерили на Близнаци, се уверете, че той не ви е изпреварил. Реакциите на тези хора, често са напредвидими: може да реши да ви отмъсти, като на свой ред ви изневери, да ви зареже като преди това ви покаже, че не сте единствени на света или пък да намери цялата ситуация за много вълнуваща и да прости. С партньор от тази зодия винаги може да останете изненадани.

Рак

Ако сте посмели да нараните представител на зодия Рак, знайте, че той никога няма да ви го прости. Ще бъде емоционално съсипан и ще му е много трудно да го преживее.Има вероятност да не ви напусне, но цената, която ще платите, за да остане заедно ще е висока, защото Ракът ще направи, така че никога да не забравите за стореното.

Лъв

Лъвовете са прекалено горди, за да ви простят. В подобна ситуация изобщо не става въпрос за партньора, а за унижението, което е изпитал „Краля на джунглата“. Дори да продължи да ви обича, няма да се намери човек на земята, който да го накара да остане с човек, който е сринал самочувствието му по такъв начин.

Дева

Една Дева може да ви прости само, ако успеете да и дадете много ясна и конкретна аргументация. Представителите на тази зодия са рационално мислещи хора и разсъждават трезво, дори когато става въпрос за любов. За това имайте предвид, че бъдещето на връзката ви зависи от това колко умело можете да комуникирате.

Везни

За разлика от Девата, Везните се доверяват на сърцето си. Ако още ви обичат те ще ви простят в името на чувствата, които изпитват. Внимавайте, обаче защото и тук има подводни камъни. Предавайки една Везна, вие го съсипвате психически и това може да доведе до драматични последствия преди да ви бъде даден втори шанс.

Скорпион

От предадения Скорпион очаквайте брутално отмъщение. Евентуално може и да ви прости, но не и преди да ви накара да страдате по същия начин, както се е чувствал той. Ето защо може смело да се каже, че Скорпионът е най-отмъстителният знак от зодиака.

Стрелец

Стрелецът, повече от всеки друг, е склонен да прости изневяра, просто защото знае, че и той може да попадне в такава ситуация. Той умело ще успее да мине с лека ръка случилото се и да не му отдаде особено значение.

Козирог

Забравете за възможността, Козирогът да ви прости. За това ви съветваме изобщо да не опитвате да го склоните, тъй като просто ще си загубите времето. Веднъж почувствал се предаден, той ще ви зачеркне от живота си и никога няма да ви погледне със същите очи.

Водолей

Свободолюбивият Водолей може да си затвори очите и да прости изневяра. За него ограниченията са като вериги и желанието му да има свобода във една връзка го прави по-либерален и склонен за компромис, стига да знае, че чувствата не са се променили.

Риби

Веднъж почувствали се предадени, свръх чувствителните Риби няма да оставят нещата да отминат само с един скандал. Това което ви очаква са непрекъснато подозрение, обвинения, напрежение и много мъка. Дори и привидно да ви е простил, вътрешно изобщо не е така.