Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Как се влюбват различните зодии?

Случвало ли ви се е да се чувствате объркани от собствените си емоции? Да не знаете какво изпитвате към някой човек – дали сте влюбени? Или пък се чудите дали някой е влюбен във вас?

Вижте как да разберете какви са чувствата на всеки зодиакален знак:

Овен

На Овенът определено му личи, че е влюбен, дори да се опитва да го скрие. Този зодиакален знак е способен да пропътува големи разстояния само за да види обекта на своята любов за миг. Той ще бъде силно развълнуван в нейната компания, много усмихнат и енергичен, но и малко мълчалив.

Телец

Телецът ще бъде готов да опита нови неща в компанията на някой, който харесва. Той ще опитва да изпъкне, демонстрирайки чудесното си чувство за хумор и тайно ще поглежда дали неговия любим се забавлява. Земният знак ще говори за своите постижения и дори може да прояви щедрост.

Близнаци

Близнаците обикновено се отегчават лесно, но когато са в компанията на обекта на желанията си, те ще открият забавление и в най-обикновените дейности. Въздушният знак никак не крие любовта си, той често ще търси комуникация в социалните мрежи или по телефона.

Рак

Мъжете Раци обикновено са докачливи и саркастични, но биха опитали да притъпят тези свои качества в компанията на своята любов. Те дори ще опитат да бъдат романтични и грижовни и няма да скрият възхищението си.

Лъв

Лъвовете се влюбват лесно и доста им личи. Ще започнат да флиртуват и театралничат, показвайки неустоимия си чар. Огненият знак обикновено се надява да впечатли обекта на своите желания и след това той сам да дойде при него.

Дева

Ако Девата усети любовни трепети, тя няма да отлага да го сподели с човека, в който е влюбена. За земният знак най-добрият начин да спечели благоволението на своя избраник е просто да му обясни своите искрени и дълбоки чувства.

Везни

Везните са много общителни, но не споделят съкровените си мисли с всеки. Ако обаче го правят с някой, вероятно имат специално отношение към него. Когато са влюбени Везните се чувстват свободни да говорят пред този човек за всичко, те му се доверяват и разкриват.

Скорпион

Скорпионът задържа погледа си дълго върху някой, който харесва. А когато е влюбен, този човек ще му се струва все по-красив и възхитителен. Водният знак е много магнетичен и има силно излъчване, а когато гледа с интерес някого, той ще усети това, дори и да не го вижда.

Стрелец

Стрелецът обикновено е мил и забавен, но когато е в компанията на някой, който иска да впечатли, тези му качества се засилват. Смехът и усмивката са козовете на огнения знак и той обича да забавлява околните. Понякога Стрелците са доста срамежливи.

Козирог

Козирозите стават много нервни в компанията на своя любим. Те стават непохватни и започват да говорят разни глупости, защото са много напрегнати. Новата любов е много стресираща за тях и е възможно да изглеждат странни и отдалечени в желанието си да скрият своето увлечение.

Водолей

Водолеите често крият чувствата си дори от самите себе си. Те могат съвършено да имитират съвсем приятелско поведение, дори да изгарят от любов. Въздушният знак се страхува от силните емоции, но може да сподели своите тревоги с някой приятел

Риби

Рибите ще търсят компанията на своя любим и ще опитват да му помогнат с всеки проблем.  Водният знак забелязва всичко, от което се нуждае обекта на желанията му и не пропуска да му го предостави. Ако Риба е влюбена във вас, очакват ви много изненади.

Източник: teenproblem.net

Коментари
Зареждане...