Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Как Жълтото куче ще окаже влияние върху отделните зодии през 2018 ?

На 16 февруари 2018 година, Петелът ще отстъпи своето място на Жълтото земно куче.

12-те зодиакални знака, които не са част от китайския зодиак, също ще усетят влиянието на Жълтото куче.

Ето какво ви очаква според зодията:

Овен

Новата китайска година обещава да донесе положителни емоции за родените под знака на зодия Овен. Представителите на зодията ще се стремят да започнат нов бизнес, а ако не стартират такъв, то определено ще искат да сменят отегчителната работа с нова, да научат нещо ново.

Жълтото земно куче ще помогне на Овена да насочи енергията си в правилна посока. Подгответе се за необичайни пътувания. В допълнение, щастието във вашето семейство ще достигне ново ниво. Просто трябва да положите малко усилия.

Телец

В годината на Жълтото земно куче събитията за Телеца ще се развият динамично. Ще могат да реагират бързо на проблемите и ще съумеят да се отърват от всички ненужни хора по пътя си. Ако сте родени под тази зодия, очакват ви щастливи мигове.

През тази година това, което си струва да чакате е истинската романтика. Ако вече се намирате във връзка, чувствата ви ще продължат да се развиват, но по нов начин. Още в началото на китайската година е възможно да получите нова оферта за работа, огледайте се и не я пропускайте.

Близнаци

Под влиянието на Жълтото земно куче Близнаците ще станат по-целенасочени. Оценявайте възможностите, научете това, което отдавна сте искали.

Тази година лесно ще получавате нови познания – чужди езици, шофиране, компютърни науки и други. Тази година ще получите невероятен шанс да промените съдбата си.

Рак

Годината на Жълтото земно куче няма да бъде лесна за представителите на зодия Рак, но ако се борят ще получат желания резултат. Ще имат възможността да срещнат нови и интересни хора, които по някакъв начин ще им помогнат да напреднат в работата си.

Възможно е преместване в друг град или държава. Не пропускайте добрите възможности за развитие. Бъдете внимателни към личния си живот. Грижете се повече за себе си и отделяйте нужното внимание на половинката си.

Лъв

За Лъвът кучето ще стане верен спътник. През новата китайска година, родените под тази зодия ще бъдат успешни, спокойни и ползотворни. Началото на 2018 г. може да не е толкова лесно, затова не се притеснявайте.

Опитайте се да задържите емоциите си и да взимате всички решения само след като сте ги обмислили добре. Интуицията ви невинаги ще работи в правилна посока, затова се доверете на разума си.

Дева

Новата година започва за Девите с рестарт. Ще насочат вниманието си към добри практики като йога, посещаване на курсове, семинари. Важно е да се опитат да се съсредоточат върху едно нещо или най-много върху две.

Ако са разумни ще могат да постигнат и финансови успехи. Добре е да пазят личния си живот в тайна. „Щастието обича мълчанието“ е вашето мото за следващата китайска година.

Везни

Няма да липсват успехи в годината на Жълтото земно куче за Везните, но трябва да бъдете внимателни. Кучето може да доведе хора в живота ви, които да се опитат да ви контролират или да попречат по някакъв начин на начинанията ви. Не допускайте това.

Скорпион

Скорпионите ще плуват в късмет през следващата китайска година. С каквото и да се заемат ще постигнат успехи. Постоянството ще им помогне да постигнат новите си цели.

Годината на Жълтото земно куче ще им помогне да започнат нова връзка, а някои от вече обвързаните представители на зодията ги очаква и брак. Хубаво е скорпионите да намерят и време за забавления и за приятелите си.

Стрелец

Годината на Петела беше успешна за Стрелците, но Кучето също ще бъде щедро с тях и ще им даде много приятни мигове. Нови пътувания, познанства и възможности – това ви очаква в годината на Жълтото земно куче.

Ще можете да реализирате смелите си идеи на едно по-високо ниво. Очаква ви и много романтика.

Козирог

Козирогът е другият знак, който Жълтото земно куче ще подкрепя. То ще ви върне доверието, което сте загубили, ще станете по-спокойни. В работата усилията ви ще бъдат финансово възнаградени.

Но не очаквайте, че ще бъде лесно. Истинско удоволствие през следващата година ще получите от комуникацията с близки.

Водолей

Уважаеми Водолеи, очаквайте стръмни завои и непредвидени обстоятелства. Звездите ще ви изпратят предизвикателства, с които ще се справите и ще се гордеете със себе си. Гледайте по-философски на живота.

Риби

За Рибите годината на Жълтото земно куче ще бъде добра от гледна точка на парите. Но не очаквайте печалбите да дойдат от лотарията, ще трябва да работите усилено.

Финансовите успехи може да не дойдат от основната ви работа, а от ваше хоби или страничен бизнес. Възможни са конфликти с роднините.

Коментари
Зареждане...