Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Как жените подтикват мъжете да им изневеряват?

Стара поговорка гласи, че мъжът може да е главата на семейството, но жената е шията. И накъдето се завърти шията, натам гледа и главата.

Понякога се отнася и за изневярата.

Сигурно ще подскочите и ще кажете, че няма жена, която да иска мъжът ѝ да ѝ изневярава. Разбира се, че няма. Не и умишлено.

Но понякога, всъщност доста често, заради малките ни женски особености, се превръщаме в трудно за понасяне същества, от които на един мъж му идва да избяга презглава.

Понеже да ти изневеряват не е най-забавното нещо на света, ще ви разкажем за няколко типично женски навика, които карат мъжете да търсят утеха, разнообразие и забавление навън.

Показвате несигурност

Да стоиш пред един мъж и да изброяваш недостатъците си, е най (извинете) глупавото нещо на света. Това сякаш му крещи „Какво правиш с мен, виж, че на нищо не приличам“.

Обикновено това го правят жени, които, макар да имат мъж до себе си, продължават да се съмняват в собствените си качества.

Ако той е с вас, значи ви харесва. Точка.

Не крийте тялото си, не стискайте с презрение коремчето между двата си пръста и не го питайте дали сте дебела. Харесвайте се и ще ви харесват. Толкова е просто.

Не полагате грижи за себе си

За това вече говорихме. Върнете ли в себе си загубената някъде вътрешна секс-богиня (метафора чисто и просто на себеуважението), едва ли на някого ще му мине и през ум да ви изневерява.

Не му вярвате

Да подозираш невинен е най-нечестното нещо на света. Дори да ви е верен, ако го подозирате винаги, ако го засипвате с въпроси „Изневери ли ми“, „С кой беше, защо закъсня“, скоро ще му се прииска да ви беше изневерил, така и така го подозирате.

Една връзка от самото ѝ начало трябва да се крепи на взаимно доверие. Иначе просто няма смисъл.

И не, проверката не е висша форма на доверие, която да оправдава ровичкането в телефона му.

Отказвате интимност

Интимността – както физическа, така и емоционална, е основната част на всяка връзка. Не отблъсквайте мъж, който иска да ви прегърне, не манипулирайте чрез секс и не играйте игрички.

И ако ви боли главата, правете секс. Ще ви мине.

Заяждате се

Жените имаме изненадващото умение да правим от мухата слон. Да правим от обикновено житейски ситуации, от една дума или от един поглед проблем, съпътстван с крясъци, обвинения, цупене, „нищо ми няма“ и тръшкане на врати.

Коментари
Зареждане...