Как зодиите преживяват несподелената любов

Ето как зодиакалните знаци приемат несподелената любов:

Овен

Предпочитат да не се примиряват. Несподелената любов не е изключение. Те ще се опитат да завладеят всяко сърце, колкото и непоколебимо да изглежда то. Овните обикновено действат грубо, но винаги все пак вкарват доза финес. След като постигнат целта си обаче, доста често представителите на този знак губят интерес.

Телец 

Обичат да чакат, докато обектът им се влюби в тях. Ако любовта все пак  дошла в живота им неочаквано и неуспешно, то Телците биха направили няколко опита да очароват човека и най-вероятно ще се справят. Ако не – то те бързо ще станат приятели.

Близнаци

Често понасят несподелена любов, но не я изживяват тежко. За представителите на този знак тя може да е източник на вдъхновение, движеща сила или просто вълнуваща игра.

Някои Близнаци смятат, че реципрочността на чувствата не е необходима, защото самото усещане (влюбването от негова страна) е достатъчно красиво и разтърсващо.

Рак

Сякаш още от деца са наясно, че ще страдат много, ако се впуснат неочаквано в любовта и затова се опитват да се пазят от грешки Ако все пак хлътнат здраво по някого, то влюбването им протича в безсмислени очаквания, фалшиви надежди и илюзии, докато не бъдат попарени от истината.

Лъв

Той не вярва, че може да е толкова нещастен – да обича някого, но той него не. Ако това обаче се случи, Лъвът ще продължава да убеждава и себе си и останалите, че това не е вярно, а точно обратното.

Интересното е, че този подход на Лъва често действа и дори понякога обектите на страстта им признават, че са били влюбени в тях в даден период.

Дева

Подхожда към несподелената любов философски, както и към всичко друго, което се случва в живота й. Представителите на този знак просто ще търсят предимствата от ситуацията и рано или късно ще ги намерят.

Точно те ще им помогнат да изплуват от блатото на лошите емоции. Понякога Девите се вглеждат още по-внимателно в обектите на любовта си, докато не видят недостатъците му и не си кажат ‘по-добре, че стана така“.

Везни

Просто не знаят как да се влюбят, ако не усетят, че нещата са взаимни. Запазването на емоционалното равновесие е един от талантите на тази зодия. Ако все пак им се случи да страдат от несподелена любов, те използват това, за да опознаят повече себе си.

Скорпион

Те се влюбват по много интересен начин и понякога обектът на тяхната любов просо им съчувства. Скорпионът ще открие милиони начини да се доближи до човека, когото харесва и а спечели доверието му.

През това време, дори и да усети несподелеността на чувствата си, той ще се чувства добре от факта, че си е прекарал перфектно и ще извлече ползи.

Стрелец

Не се страхуват да се влюбят необуздано, защото ценят самите емоции, които според тях правят живота много по-ярък. Любовта, дори тази, която е лишена от реципрочност, дава на представителите на този знак много енергия и ги прави още по-силни, привлекателни и интересно.

Не е лесно да останем безразлични към Стрелеца, а ако някой им устои, то може да е сигурен, че се лишава от много.

Козирог

Не се опитват да спечелят обекта на желанието си на всяка цена. Да, те най-вероятно ще направят опит, но много елегантно и деликатно, че понякога обектът дори няма да се досети, че става въпрос за това.

Водолеи

Често се влюбват необуздано, а чувствата им могат да бъдат много силни. Точно затова при тях любовта е само на крачка от откровената омраза. Водолеите са в състояние да отмъстят на всеки, който се е възпротивил на чувствата им.

Рибите 

Изживяват несподелената любов бурно, шумно, драматично и доста артистично. Те могат дълго да анализират смисъла на всичко. Това не им пречи обаче да живеят в своя измислен свят и бързо да се влюбят отново.

Източник: jenata.blitz.bg