Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Как зодиите преживяват раздялата: Стрелецът се прави на ударен, Скорпионът крои планове за отмъщение… (Вижте и за другите зодии)

Всеки човек преживява раздялата по различен начин. Някои излизат да се напият, други плачат с дни, трети се впускат в нова любов…

Вижте как различните зодии приключват връзките си и каква е причината да сложат края на тях според зодията в следващите редове:

Овен

Несъмнено вие сте един от най-темпераментните знаци, затова и сте способни да се разделите с някого още след първия скандал. Но вместо да си съберете целия багаж на минутата, ви съветваме да изчакате ден-два. Не прибързвайте, дайте си време да помислите и да се убедите, че раздялата наистина е това, от което имате нужда.

Break Up GIF - Find & Share on GIPHY

Телец

За добро или лошо вие не сте импулсивни. Обичате да премисляте ситуацията и да обсъдите това, което ви мъчи, с поне две-три верни приятелки. Затова и преди да решите да се разделяте с половинката, със сигурност добре ще сте обмислили плюсовете и минусите от подобна развръзка.

Телците са едни от най-огнените зодиакални знаци и за тях физическият контакт е особено важен, затова е и доста вероятно дамите от тази зодия да се решат на секс за сбогуване.

Но не забравяйте, че това невинаги е мъдър избор и може да ви донесе доста излишни главоболия и да усложни ситуацията, особено ако вече бившият ви партньор все още има чувства към вас.

Близнаци

Вие цените искреността, затова и винаги казвате очи в очи какво ви мъчи и съответно защо слагате край на отношенията си. Когато вземете решението да се разделите, вие ще проведете дълъг и открит разговор, но комуникацията ви с вече бившия ви партньор ще се изчерпа дотам. Вие не сте от хората, които смятат за нормално да поддържат приятелски отношения с експартньор.

Break Up GIF - Find & Share on GIPHY

Рак

Типично за вас е да се опитвате да отложите края. Въпреки че много добре съзнавате, че не сте щастлива и не сте с правилния за вас мъж, не се осмелявате да скъсате, защото ви е страх, че ще разбиете сърцето на човека насреща.

Вие сте емоционална и чувствена натура, затова и е доста вероятно да не успеете да запазите самообладание и вместо да проведете спокоен и зрял разговор да спретнете сцена, открояваща се със сълзи и сополи.

Това обаче е неуважително, най-малкото не вие сте тази, която я зарязват, а и освен това вече не сте лабилна тийнейджърка, а зряла жена, затова проявете сила на характера и нормално обяснете на партньора си защо нещата не се получават и е по-добре всеки да поеме по своя път.

Лъв

Вие обичате философските разговори за смисъла на живота, любовта и взаимоотношенията между хората. Затова и когато усетите, че връзката ви не върви, няма да започнете да се държите студено, надявайки се, че човекът насреща ще се усети и сам ще си тръгне.

Не, вие не обичате игричките и не бягате от отговорност, затова и дойде ли моментът за раздяла, просто ще седнете и ще поговорите с партньора.

Но грешка, която често допускате, е да сте прекалено осъдителни. Нека този разговор бъде приятелски и конструктивен, а не се превръща в сипене на упреци от ваша страна.

Rachel Mcadams Breaking Up GIF - Find & Share on GIPHY

Дева

Вие сте прагматични и надарени с аналитичен ум, затова и когато се чудите дали да се разделите с някого, водещи за вас няма да са емоциите, а плюсовете и минусите от възможните развръзки.

Ще помислите трезво над ситуацията и ще седнете да поговорите, но не забравяйте, че все пак говорим за прекратяване на любовна връзка, а не на бизнес отношения. Затова не бъдете прекалено студени и делови.

Везни

Вие сте сърдечни и топли хора, способни на дълбока емпатия. Затова и когато се разделяте с някого, сте силно загрижени за неговите чувства. В желанието си да облекчите страданието му, обаче е възможно да се държите прекалено мило и неумишлено да изпратите смесени сигнали.

За да разбере човекът насреща, че това наистина е краят и да не живее със заблудата, че вие все още имате чувства към него, по-добре спазвайте известна дистанция. Да, бъдете мили, но и категорично покажете, че връщане назад няма и пътищата ви се разделят завинаги.

Break Up GIF - Find & Share on GIPHY

Скорпион

Вие сте избухлива и често отмъстителна личност, затова и е възможно не просто да вземете решението да се разделите с партньора си, но и да се впуснете в кроенето на план как да му го върнете за всички пъти, в които ви е наранил. Недейте.

Това няма да ви донесе удовлетворението, за което копнеете, даже напротив, ще ви довлече още по-голям коктейл от негативни чувства. По-добре, след като сте решили, че е дошъл края, да поговорите спокойно с половинката си и да се разделите с добро.

Никога не знаете кога и как пътищата ви може да се пресекат отново, затова не си печелете враг в лицето на човек, с когото до вчера сте делили едно легло.

Стрелец

Не си падате по драмата и ще направите всичко по силите си да избягате от нея. Включително и да започнете да се държите пренебрежително с човека до вас, когато искате да се разделите с него, за да вземе той решението и просто да си тръгне, спестявайки ви така омразните разговори.

Това обаче е детинско и нечестно. Всеки, особено някой, с който сте били интимни, заслужава искрен разговор очи в очи. Затова проявете сила на характера и поговорете с екслюбимия си, вместо да се криете и да се надявате, че ситуацията ще се разреши от самосебе си.

We Were On A Break GIF - Find & Share on GIPHY

Козирог

Вие желаете да сте 100% сигурни, че решението, което взимате е най-правилното, и поради това се нуждаете от време да помислите. Трябва да се почувствате убедени, че сега е най-правилният момент, че не преувеличавате за определени ситуации и че в сърцето си наистина копнеете за това. Няма лошо.

Помислете, колкото ви е необходимо, а когато вземете решението, ви съветваме да се държите по-рационално и да избягате от характерната за вас емоционалност.

Нито вие, нито човекът насреща се нуждае от нападки и обвинения, загърбете драматизма и просто обяснете, че връзката ви не върви и за двамата от вас има по-добри партньори някъде там.

Break Up GIF - Find & Share on GIPHY

Водолей

Освен ако екслюбимият ви не ви е наранил изключително много, вие искате да си останете приятели. Съответно, ако той не желае това, ставате нападателни и се озлобявате. Недейте, все пак не всички гледат на връзките като вас и мнозина не могат да поддържат близки отношения с човек, с когото са били интимни.

Ако вече бившата ви половинка е все още влюбена във вас, е съвсем нормално да се опитва да ви избягва, за да ви преодолее. Затова не го притискайте, а му дайте необходимото време.

Риби

Ако веднъж усетите, че краят е дошъл, за вас няма връщане назад. Вие сте сетивни хора и понякога съзнавате, че желаете да се разделите с половинката си, без да сте наясно точно защо.

Това, че не можете да определите кое ви кара да мислите за раздяла, не значи, че решението да сложите край е грешно. Доверете се на чувствата си и не се насилвайте да бъдете с човек, който явно не усещате като подходящия за вас.

Източник: woman.bg

Коментари
Зареждане...