Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Каква е цената на Короната: Мис Вселена 2017 Николета Тодорова

Николета Тодорова или по позната като Мис Вселена 2017 България е родена на 9 декември в град София. В момента изучава „Археология“ в Софийския университет.

Само на 19, красивата Николета печели конкурса Мис Вселена 2017 България като  завладява българското жури със своята естествена красота и лъчезарност.

#MissUniverseBulgaria2017#MissUniverse2017#BOKSTARMODELS

Публикувахте от Nikoleta Todorova в 1 октомври 2017 г.

Няколко месеца по-късно, красивата ни българка отива да ни представи на световния конкурс Miss Universe 2017 в Лас Вегас, на което се представи успешно.

Пред екипа на Клюки, Мис Вселена разкри своя път до световната сцена на Miss Universe, за жертвите, които е направила в името на красотата, за конкуренцията между момичетата и за избора на Мис България 2017 – Тамара Георгиера.

– Николета, здравей! Честито за короната на Мис Вселена България 2017!  Ще ни разкажеш ли какво те накара да участваш в конкурсите Miss Universe?

-Здравейте на вас и вашите читатели.

Аз съм модел от 4 годишна възраст и от малка знам в коя сфера искам да се развивам. Всяка част от моя живот беше и все още е свързана с моделството. От малко дете следя конкурса Miss Universe и мечтаех един ден да бъда на тази сцена с всички тези прекрасни момичета. Най-красивите момичета на Вселената.

Участвах в конкурса Мис Вселена България тъй като Бок Стар Моделс е единствената конкурсна агенция, която ти предоставя възможността да представиш държавата на най-голямата и мечтана сцена за красота. След дълги подготовки за Miss Universe през всичките тези години, реших да отида на кастинга за Мис Вселена България и да направя поне една крачка към сбъдването да мечтата си. И ето тя се сбъдна.

Best time from 2017 … To visit Las Vegas and representing my country Bulgaria on Miss Universe competition 👸🏻 . So proud of me. ❤️🤗🇧🇬 #MissUniverse#MissUniverseBulgaria

Публикувахте от Nikoleta Todorova в 3 януари 2018 г.

– Кои са най-хубавите ти моменти от конкурса в Лас Вегас? А в България?

-Беше едно много хубаво изживяване изпълнено само с хубави емоции. Там се научих, че не всичко е така както изглежда и не всичко е на всяка цена. Най-хубавият ми момент в Лас Вегас беше възможността да участвам в Miss Universe и този в който аз получих подкрепата на цяла България! Момента, в който излетях от родината ми знаех, че там ме чакат само прекрасни мигове и точно така и стана.

В България най-хубавият ми момент е този в който разбрах, че именно аз ще представям България на най-престижния конкурс за красота, сбъдвайки мечтата си.

– Създаде ли приятелства?

-Да, сприятелих се с всички момичета. И макар вече да приключи конкурса ние все още поддържаме връзка всички заедно. Надявам се скоро да се осъществят плановете ни и да ни видите на една обща снимка отново.

My lovely Thailand friend 💖 Love you girl and I miss you so much 💖💖 🇹🇭 🇧🇬

Публикувахте от Nikoleta Todorova в 4 декември 2017 г.

– Имаше ли злоба между момичетата, все пак вие се състезавахте за една световна титла? Имаше ли момичета, които се опитваха да саботират някоя от конкурентките?

-Не. Тези момичета бяха с толкова чисти души и големи сърца, че не мисля изобщо някога да са сторили нещо лошо някому нарочно. През цялото време се подкрепяхме, заедно се смяхме и заедно плакахме. Дори сега след конкурса ние сме заедно духом. Обичам всяка една от тях. Когато отиваш на такова събитие ти отиваш с мисълта да спечелиш и да представиш държавата си достойно, а не да прецакаш другия.

– Кой беше най-тежкия ти момент?

⁃ Там бях в такава еуфория, че не срещнах нито една трудност нито имах лоши или тежки моменти. Може би най-тежкият ми момент беше този, в който всичко свърши.

Miss Universe National Costume Show 🇧🇬🌟 #MissUniverse#MissUniverseBulgaria#BokStarModels

Публикувахте от Nikoleta Todorova в 18 ноември 2017 г.

– Коя според теб заслужаваше най-много титлата Мис Вселена 2017?

-Аз съм едно от момичетата което се състезава, не притежавам качествата да журирам на толкова голям форум за красота и да избера коя е по-добра. Всички бяхме прекрасни, на журито му е било изключително трудно да избере коя от нас да спечели. Всяка от нас заслужаваше да спечели, но ние всички сме победители щом сме там и имаме възможността да представяме държавите си.

– Какво трябваше да жертваш в името на красотата?

-Жертвах всичко и получих всичко за което някога съм мечтала .

– Участвала ли си в други конкурси?

Да. Представяла съм България на международния конкурс Miss 7 Continents в Бодрум,Турция през 2015г. и там влезнах в Топ 10 печелейки титлата Miss Charm, както съм и Мис Абитуриентка за 2016г.

Публикувахте от Nikoleta Todorova в 18 ноември 2017 г.

Какво е за теб красотата?

-Красотата е доста разтегливо понятие, но един човек не е истински красив ако има само външна красота. Най-важното качество в един човек за мен е да има красиво и добро сърце.

– Преди седмици избухна скандал около един друг конкурс за красота – Мис България. Как ще коментираш избора на Тамара Георгиева?

-Аз смятам, че един човек е красив сам за себе си. Тя има чар, но всеки човек вижда с различни очи и има различни виждания за красота. Няма как да твърдиш, че един човек е грозен, защото на този свят грозни хора няма. Когато се захванеш с тази сфера, когато знаеш, че ще бъдеш в медийното пространство трябва да си подготвен и за негативните коментари. Аз също съм се сблъсквала с тях, но положителните са повече. Аз съм много благодарна на цяла България за подкрепата. Това наистина ми помогна адски много, когато там си сам и знаеш, че цяла България е зад гърба ти помага много. Все пак всичките усилия които положих там бяха за всички вас българи.

– Това не е първият скандал с Мис България, същият скандал избухна преди години с Мис България 2009 – Антония Петрова и Мисис България 2007 Анита Мейзер. Мислиш ли, че конкурсите и като цяло състезанията в България са корумпирани?

⁃ Аз съм участвала в конкурси организирани от Бок Стар Моделс и смело твърдя, че при тях конкурсите не са корумпирани. Няма как да коментирам относно другите агенции, тъй като не съм имала пряк контакт с тях и не съм присъствала на такова корумпиране, но смятам, че го има там някъде.

👸🏼❤️🇧🇬❤️#MissUniverseBulgaria2017#MissUniverseBulgaria#MissUniverse2017#MissUniverseФотограф: Ангел Крачуновски

Публикувахте от Nikoleta Todorova в 4 ноември 2017 г.

– Как поддържаш външния си вид?

-Ходя на фитнес, храня се с храни които карат организма и тялото ми да се чувстват добре. Не спазвам строги диети, понякога хапвам и вредни храни, но в малки количества. Трябва да ядем по малко храна, но на често, така организма ни си набавя всички витамини, от които има нужда.

– Какви са плановете на Мис Вселена България 2017 след конкурса? Кои са следващите върхове, които ще покориш?

-За момента мисля да продължа с образованието си и да оставя за малко моделството. Ще видя какво става с университета, защото покрай конкурса малко го зарязах, а искам да наваксам там. Но  ще се върна към моделството, защото там ми е сърцето.

Имам предложение от няколко модни агенции в чужбина и мисля да се развивам в световен мащаб. Следващата ми цел е да бъда модел в чужбина.

Confidently Beautiful with a Smile 😊 👑#MissUniverseBulgaria2017#MissUniverseBulgaria#MissUniverse#MissUniverse2017#BokStarModels#ConfidentlyBeautifulwithaSmile#ConfidentlyBeautiful

Публикувахте от Nikoleta Todorova в 18 октомври 2017 г.

– Какво ще си пожелаеш в началото на новата 2018 година, какво си пожелаваш?

-Пожелавам си близките ми хора както и аз да бъдем живи и здрави. Всичко останало се постигна стига да вярваш достатъчно. Не искам да ми дава нищо, а просто да не ми взима нищо и никой.

Confidently Beautiful with a Smile 😊 👑#MissUniverseBulgaria2017#MissUniverseBulgaria#MissUniverse#MissUniverse2017#BokStarModels#ConfidentlyBeautifulwithaSmile#ConfidentlyBeautiful

Публикувахте от Nikoleta Todorova в 18 октомври 2017 г.

– И накрая какво ще пожелаеш на читателите на Клюки?

-Скъпи читатели на Gossips.bg, през идната 2018 година ви пожелавам да бъдете живи, здрави, щастливи и много обичани. Не спирайте да вярвате в мечтите си защото те се сбъдват рано или късно. Пожелавам на всички вас весело посрещане на празниците!

Интервюто направи: Габриела Димитрова

Коментари
Зареждане...