Каква е тайната на перфектното фелацио

Ако не си добра в кухнята, не се притеснявай! Според някои експерти пътят към сърцето на мъжа е фелациото!

Коя е по-ефективната техника – ескимо или близалка?

Всъщност е добре да има и от двете, но мъжете категорично предпочитат повече да заложите на сладоледения вариант.

Кое е по-доброто темпо – бавно или бързо?

Тук индивидуалните предпочитания са най-силно изразени. Затова, за да не сбъркате, започнете по-бавно, галете с език и постепенно засилвайте темпото и следете как повече му харесва.

Но само не стигайте до някакви луди темпове. Ще изглеждате като нелепа порно актриса, а и повечето мъже приемат това като желание да се свършва по-бързо.

Тестисите – с или без внимание?

Определено им обърнете внимание! Колкото по-широка е областта на интереса, толкова по-добре.

Само бъдете нежни, защото това е чувствителна зона и не се задържайте прекалено дълго. Най-добре от време на време ги галете с ръка, устни или език.

С ръце или без ръце?

Естествено, че е хубаво да включите и ръцете, но пак от време на време. Ако успеете да овладеете едновременно оралната любов и галенето с ръце без да изглеждате неориентирано, също ще е във ваш плюс. Но все пак, не забравяйте, че тази работа се прави предимно с уста.

Да гледам ли в очите, или не?

По-скоро не. Въпреки, че 2 или 3 кратки погледа ще подействат много възбуждащо. Никакво взиране обаче!

Има ли тайна доброто фелацио?

Има. При това две. Има една вълшебна юздичка, която се намира в средата точно, където ствола на пениса се слива с главичката. Прокарайте езика по нея или докато правите френската любов правете въртеливи движения като леко я притискате и ще видите как той ще изпадне в екстаз.

Тайна 2 – Deep Throat. Или да го поемете възможно най-дълбоко. За това си трябва тренинг и дори психическа нагласа! Но нашият съвет е да опитвате, защото удоволствието за мъжа наистина е огромно.

Да гълтам или не?

Ако питате мъжете – абсолютно, твърдо, категорично ДА. Само че тази работа не е за всеки и господата отлично го знаят. Биха се задоволили и с подобаващо опръскване по лицето. Но бъдете спокойни, никой не очаква задължително това от вас.

Има по-важно нещо от това дали ще ви свърши на езика, в гърлото, на гърдите или на лицето и то е да усеща вашето желание и удоволствие. И, ако нещо не ви е приятно, то по-добре не го правете.

И за финал – малко стенания никога не са излишни. Те повдигат нивото на възбуда и показват, че вие също се кефите на цялата работа.

Източник: beu.bg