Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Каква любовница си според зодията

Има жени, които по съблазняване могат да си съперничат с Клеопатра, богинята Афродита, Нефертити, Мата Хари, но има и такива, които не са надарени с тази способност.

Каква любовница сте вие? 

Овен  

Представителите на този зодиакален знак гледат на секса като на спортно състезание. Овните обичат да се съревновават и да доказват, че са по-добри от другите. Това е заложено в натурата им. Залогът се вдига, когато Овенът разбере, че партньорът му има по-голям сексуален опит. Тогава той си поставя задачата да се превърне в най-добрия любовник на света и насочва всичките си усилия в тази посока.

Телец 

Представителите на този знак се отнасят много сериозно към секса и предпочитат да не се захващат веднага с него. Телците не обичат изненадите и затова се стараят да се придържат към определената от самите тях рутина.

Близнаци 

Близнаците се отличават с интереса си към всичко ново, когато става дума за секс. Те никога не се ограничават само със спалнята и обичат да експериментират с нови места. Това означава само едно: ако се срещате с Близнаци, сексуалният ви живот никога няма да бъде скучен.

Рак 

Раците са много емоционални любовници. Може да им бъде много трудно да се възбудят, ако не чувстват емоционална връзка с партньора си. Представителите на този зодиакален знак се стремят да бъдат само с хора, които обичат и за които истински се грижат. В леглото Ракът се отнася към партньора си с огромна любов и нежност.

Лъв

Лъвът се нуждае от много внимание. Представителите на този зодиакален знак непрекъснато искат да чуват от партньора си комплименти. И се нуждаят от постоянни доказателства, че са великолепни в леглото.

Дева

Сексът за Девата не е само физическа проява на чувства, но и огромна емоция. Представителите на този знак се нуждаят да чувстват близост с партньора си. Те не обичат да бързат и предпочитат да вземат контрола на нещата в свои ръце. Не одобряват и изненадите.

Везни

Също като Раците, Везните се нуждаят от емоционална връзка. Трябва да са запознати много добре с чувствата на човека до себе си, преди да си легнат с него. Везните се нуждаят от хармония и взаимно разбиране.

Скорпион

Скорпионите държат всичките си чувства и емоции в себе си и не обичат да се откриват пред хората. Когато нещата стигнат до секса, Скорпионът изкарва наяве всичките си натрупани емоции, с които невинаги успява да се справи.

Стрелец 

Когато стане дума за секс, Стрелците са пълна противоположност на Девите. Представителите на този знак нямат определена рутина и не търпят, когато нещата станат прекалено предсказуеми. Стрелците обичат да експериментират и винаги са готови да изпробват нови пози.

Козирог

Козирозите могат да се похвалят с невероятна издръжливост не само във всекидневния си живот, но и в леглото. Те се любят дълго време и могат да правят секс няколко пъти  в рамките на една нощ. Това може да бъде както добро, така и лошо качество – всичко зависи от партньора на Козирога.

Водолей 

Водолеите не са от най-емоционалните любовници. Докато правят секс, голяма част от представителите на тази зодия не изпитват любов. За тях сексът е физическо удоволствие. Понякога Водолеите дори са готови на тройка, за да прибавят малко разнообразие в сексуалния си живот.

Риби

Рибите обичат приятната музика и свещите по време на секс. Това им помага да създадат романтична атмосфера. Все пак Рибите за непоправими романтици и им се иска всичко да е като по филмите. А ако към свещите и приглушената музика добавите и розови листенца по леглото, Рибите ще бъдат на седмото небе.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари
Зареждане...