Каква съпруга си според зодиакалния знак?

Овен

Жената Овен е много ревнива. Трудно се доверява на съпруга си и й трябва време, за да се почувства сигурна в брака си. Причината невинаги е в човека отсреща, а по-скоро резултат от вътрешна неувереност. Съпругата Овен има нужда от силна опора в лицето на мъжа си и често търси помощта му.

Телец

Съпругата Телец обича да бъде глезена от половинката си. Тя е женствена и обаятелна, поддържа жив пламъка на любовта в брака и полага много старание огънят да не угасне. Ако получава всичко в жрака си, съпругата Телец е много лоялна и винаги застава до мъжа си. Готова е да жертва личния си напредък в професионален план, за да подкрепи съпруга си.

 Близнаци

Съпругата Близнаци е непредсказуема. Обича да поднася изненади на съпруга си и често да му прави подаръци. Изисква обаче същото насреща. Съпругата Близнаци държи на семейните ценности и е много старателна, когато става дума за възпитанието на децата. Готова е да жертва всичко в името на съпруга и децата си, дори това да означава стъпка назад в личното й кариерно развитие.

Съпруга според зодията: Рак

Съпругите от зодия Рак са емоционално нестабилни. Заради чувствителната си природа имат нужда от надежден и търпелив партньор. Съпругите Рак поставят семейството си на първо място. Склонни са до такава степен да се отдадат на семейството, че да прекъснат контакти с всичките си приятели. Обичат да прекарват много време у дома, грижейки се за уюта на семейното огнище.

Лъв

Съпругата Лъв е магнетична личност. Успява идеално да балансира между семейството и работата, като не забравя и приятелите си. Въпреки това обаче съпругата Лъв не е много добра домакиня. Чистенето, готвенето и другите домакински дейности не са й стихията и ги върши с голямо нежелание. Когато стане дума за възпитание на деца, съпругата Лъв няма равна.

 Дева

Съпругата Дева е перфекционист във всяко отношение и изисква същото от останалите членове на семейството. Никога няма да а отидете в дома на Девата и домът й да не е подреден. Дори да не обича домакинските дейности, Девата се старае да върши всичко необходимо у дома и полага необходимото старание.

Везни

Съпругата Везни е строга. Дискретна е по отношение на всеки факт, който засяга семейството й. Никога няма да я чуете да коментира недостатъците на съпруга или децата си, няма да я чуете да се оплаква. Държи много на семейството и по-малко на приятелите. Обича да прекарва много време в кухнята и това е нейният начин да изрази любовта към семейството си.

Скорпион

Скорпионът е една от зодиите, които най-трудно допускат хора до себе си. Същото и важи и за съпругите Скорпион. Чувствителни са, често са несигурни в партньора си и им отнема много време, преди да предприемат сериозни стъпки в брака, например раждане на дете. Едно от негативните им качества е, че са доста избухливи.

 Стрелец

Съпругите Стрелец обичат да доминират над половинката си. Затова имат нужда от съпруг, който няма да им противоречи. Като огнен знак, съпругата Стрелец е страстна и отдадена изцяло на съпруг и семейство. В същото време обаче държи да работи и да допринася за семейния бюджет. Едно от негативните й качества е, че често прави забележка на съпруга си за поведението му, без оглед на ситуацията.

 Козирог

Жената Козирог търси стабилен мъж до себе си. Като съпруга, жената Козирог също държи да контролира, макар и не толкова крайно, колкото Стрелеца. Предпочита да прекарва време у дома и има склонност да забравя за приятели и роднини. Кухнята е мястото, където се чувства комфортно и обича да експериментира. Склонна е да балансира между работа и семейството, стига служебните ангажименти да не разбъркват много личното й време.

Водолей

Съпругата Водолей е индивидуалист и в началото й е трудно да се съобразява с когото и да е, дори това да е съпругът й. За съпругата Водолей приятелите и служебните контакти са също толкова важни, колкото и семейството. По отношение на децата, Водолеят възприема нестандартни подходи на възпитание. Вплита забавлението и артистични методи като част от възпитанието.

Риби

Съпругата Риби е домошар. Рядко ще я видите по барове и дискотеки. За нея щастливата петък вече е у дома със семейството. В кухнята съпругата Риби е експериментатор. Съпругата Риби е добра домакиня, но най-голямо удоволствие й носи да нанася малки промени в интериора и декора на дома.

Източник: rozali.com