Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Каква ще бъде годината на Жълтото земно куче за зодиакалните знаци?

Годината на жълтото земно куче олицетворява справедливостта, никога няма да ни предаде и в годината, когато управлява, можем да се успокоим – всичко ще бъде ясно и справедливо.

През 2018 година можем смело да се заемем с всякакви дейности, нали Кучето се хвърля в бой, без да се замисля за последствията. Стихията на земята е свързана със закони и традиции, затова в годината на Земното Куче е важно да се придържаме към своите принципи.

Независимо че Кучето не обича промените и не се стреми да се пресели от кучешката колибка в кристален дворец, то ще направи всичко, за да могат жителите на земята да подобрят жилищните си условия. Важното тук е да вярваме в чудеса, а то с радост ще ни подкрепи.

Овен

Годината на Кучето ще бъде успешна за Овен, който се опитва да направи нещо, да започне нов бизнес, да влезе в университет или да си намери работа. Промяната ще се случи.

През 2018 г. Овен ще се сдържа, ще се спусне в приключения, ще хвърли пари и ще инвестира в съмнителни проекти. Под влиянието на символа на годината ще насочи своята неограничена енергия в правилната посока. Пътуване ще донесе радост и ще разшири хоризонта.

Телец

За Телеца 2018 ще бъде годината на обединение под знака на семейството и това ще бъде подпомогнато от Жълтото куче. Не се препоръчва да забравяте за роднините и да не обръщате внимание на тях.

След като погледнете любимите хора със сериозен поглед, разберете защо се препоръчва да прекарате уикендите и вечерите с тях. Те бяха толкова отегчени през цялата година, докато напредвахте в различни области.

И все пак, звездите твърдят, че в началото на годината Телецът ще получи атрактивно предложение от своите началници или напредък в кариерата. Не се отказвайте, късмет на прага.

Близнаци

Забавни и безгрижни, Близнаците под влиянието на Жълтото куче ще размишляват дали всичко това са постигнали в предишния период, внимание и нерви. Хазартната 2017 ще бъде заменена от мъдрата и целенасочена 2018 г., така че за Близнаци започва период на преоценка на стойностите.

Годината на кучето ще бъде най-успешната за тях. Оценете възможностите, ангажирайте се със самообраза и самоусъвършенстването. Имате шансове да промените съдбата, да направите ново нещо, което ще донесе печалба или ще смените професията.

Рак

Животът на родените под знака на Рака никога не е бил лесен. Може би затова представителите на този знак са такива затворени хора. Но те са най-добрите и лоялни приятели, които се грижат за близките си и обичат децата. Година 2018 ще бъде трудна за Рак.

Ще трябва да се преместят в друг градски район или дори в страна. За други, силен удар ще бъде загуба на работа, провал в кариера или обучение. Но увереният Рак, заедно с доброжелателно и упоритото Жълто куче, ще премине всички тестове и ще намери изход от всякакви ситуации. Не забравяйте, че дори на големи разстояния, кучето е уверено.

Лъв

Лъвовете, свикнали да бъдат в центъра на вниманието и да завладеят всичко със своите умения и красота, през 2018 г. ще станат още по-привлекателни. Но прекаленото самочувствие може да им изиграе лоша шега. В началото на годината те са изложени на риск от загуба при неуспешен и ненужен бизнес.

Въпреки факта, че в годината на Кучето ще ги направи не само атрактивен външен вид атрактивни, но също така и предпочитани бизнес партньори на мнозина, както желана компания за приятели и близки.

Дева

Девите са работохолици, а последните три години са били трудни за тях. Трябваше да се борят, да защитават мнението си, да се изкачват в кариерата, да обръщат внимание на роднините. Но кучето ще донесе радост на живота им, а представителите на този знак на Зодиака най-накрая ще почувстват как ще се появят плодовете, отглеждани върху тях.

Кучето ще ги възнагради с кариера и финансова радост, съдбоносни промени и непременно любов. Не очаквайте, че годината ще бъде лесна, но ще бъде благодарна и ще ви позволи да се почувствате по-щастливи.

Везни

Съмненията на Везни през 2018 г. ще бъдат още по-големи. Тези приятни и неконфликтни хора не навлизат в спор и не преминават към страната на един от противоречивите хора.

Но за една година Кучетата ще трябва да вземат решения за на проблеми на роднини. Не се притеснявайте, Жълтото куче ще бъде на ваша страна, но внимавайте, че разсъжденията и разследванията не се вливат в празна кора и се затварят.

Още в началото на годината Везни започнаха да се съмняват в правилността на своите решения дори повече, отколкото са. По-спокойни и по-уверени, те ще бъдат подпомагани от верни приятели.

Скорпион

Често изглежда, че Скорпионите са студени и безчувствени хора. Всъщност представителите на този знак имат нежен характер, много горещ, любящ и притежават привлекателна енергия.

Годината на кучето ще им помогне да изразят чувствата си, така че Скорпионите може да разчитат на нови взаимоотношения, любовни взаимоотношения и дори брак. Друга характерна особеност на Скорпион е постоянството и способността да издържат на целта си.

И това също ще им помогне да завладеят нови висоти, да постигнат победа и да станат по-успешни. Жълтото куче само ще укрепи най-добрите качества на Скорпионите.

Стрелец

Годината на Петела беше успешна, весела и даваше на Стрелците много щастливи минути. Освен това представителите на този знак на Зодиака решават приоритетите, които в живота всичко правят по правилния начин.

В годината на Жълтото куче оптимизмът ще се увеличи. Радостта ще донесе пътуване, нови преживявания и познати. Те ще имат възможност да впечатлят, да споделят своите знания и таланти, от това, което хората ще станат още по-добри. В годината на Кучето те могат да се справят смело с най-невероятните проекти.

Козирог

Предишната година беше нестабилна за Козирозите. Те след това отлетяха до надморската височина, след това паднаха, губейки резултатите от труда си. Независимо от факта, че упоритостта на някои представители на този знак на Зодиака ще даде шанс дори на Овен, много Козирози през годината на Петела можеха да кажат, че късметът е напуснал дома им и няма да се върне.

Кучето ще даде своя дял от положителното и ще възстанови доверието, ще има стабилност и спокойствие. Козирозите вече няма да се мъчат, ще продължат смело напред с присъщата си упоритост и ще бъдат възнаградени.

Вярно е, че за това е необходимо да се използва добре натрупаният положителен и отрицателен опит.

Водолей

За Водолей годината на Жълтото куче ще започне много успешно. Всичко ще се нареди само по себе си, ще имат достатъчно време и енергия за семейството и работата. Уви, спокойствието ще свърши още в средата на годината.

По това време Водолеите ще си поставят сериозна цел или искат да направят покупка, за която те са мечтали, например, да си купят кола или апартамент. След като се потопят в работата, Водолеите рискуват да загубят добри отношения с приятели или членове на семейството си.

Втората половина на годината ще бъде наистина критична година, когато ще трябва да вземат важни решения. Не забравяйте, че кучето е на ваша страна, но не правете безрасъдни постъпки.

Риби

За Риби годината е успешна финансово. Меки и гъвкави, те отделят пари за близки, приятели и деца. Но в годината на Кучето нещо ще окаже на Рибите, че е време да изберат път, независим от другите хора, и да се движат в избраната посока.

Не се страхувайте през 2018 г. да се погрижите за всеки случай и дори за няколко проекта. Това, което не е необходимо, да бъде премахнато и избраната посока ще бъде решаваща. Но на фона на разногласия с близки могат да възникнат сериозни конфликти.

Коментари
Зареждане...