Каква жена си според тибетският хороскоп

Според тибетския хороскоп, по годината на раждане можеш да разбереш  както каква е личността му, така и какъв е бил в предишния си живот.

Така че за всички любопитни, вижте коя е тибетската ви зодия, кой посочва за идеалната ви половинка, какво казва за вас сега. И какво казва за вас преди.

Направете справка коя е вашата тибетска зодия срещу годината ви на раждане в тази таблица:

Монах в компанията на маймуна

Открита, весела личност, която завладява лесно сърцата на хората. Почти нищо не може да ви развали настроението. Внимателни сте към останалите, както и към техните нужди и желания. Но пък от време на време обичате да спорите и дебатирате.

Това е един вид храна за душата ви. В миналите си животи сте били гадател, комик, пътуващ търговец или някакъв вид владетел на малка общност.

Щастливите ви числа са 11, 23, 35.

Много ще си паснете с Пазител на огъня и Езерна костенурка, не се препоръчва да създавате връзка с Източник на чиста вода.

Жарко слънце 

Вие сте човек, който действа много точно и решително в напечени ситуации. На вас може да се разчита, а страхотното ви чувство за хумор ви е спечелило не един и двама обожатели.

Най-големият ви страх е някой да не ограничи свободата ви. В миналите си животи сте били религиозен лидер, ловец, съветник, търговец на амулети, учител.

Щастливите ви числа са 12, 24, 36.

 Подхождате си много със зодия Кожена гривна и Кобра, имате доста различия с Черен Бивол.

Нова Луна

Много чувствителна и нежна натура, копнееща за любов и романтика… през деня! Може би сте забелязали как с настъпването на нощта сякаш се променяте – ставате по-динамични, по-уверени, по-страстни. Това никак не е лошо, особено за интимния ви партньор. 🙂

В миналите си животи сте били наемен убиец, детектив, лекар, председател на някакъв таен съюз, ловец, собственик на механа.

Щастливите ви числа са 11, 23, 35.

 Подхождате си най-много с Черен бивол и и друга Нова луна, не се разбирате с Метален гонг.

Черен бивол

Хич не обичате увъртанията и когато някой почне да върти и суче, моментално избухвате. За вас е важно нещата да се казват директно, точно и ясно. Обичате и да доминирате – във връзката ви, на работа, сред приятелите. Усещате, че просто не сте създадени да следвате, а да водите.

В миналите си животи сте били политик, общественик, собственик на голям бизнес, диригент, съдия.

Щастливите ви числа са 10, 22, 34.

Най-много си подхождате с Ярък въздушен змей и Нова луна. Нямате перспективи с Жарко слънце.

Кожена гривна

Влече ви всичко мистично и непознато. Обвързвате се рядко, но винаги с истински чувства. При вас се редуват периоди на активен начин на живот и засилена общителност с такива, в които предпочитате да сте си сами на спокойствие. Не обичате агресията, но заедно с това често я ползвате, за да се защитите. Но винаги в отговор на нечия нападка!

 В миналите си животи сте били често на ръба на закона – търговци на оръжие, иманяри, собственици на публични домове, занимавали сте се с хазарт. Но пък сте преминали и през длъжности като дипломат, алхимик, гадател.

Щастливите ви числа са 9, 21, 33.

Най-много си пасвате със зодиите Жарко слънце и Кобра. Не се препоръчва връзка с Ярък въздушен змей

Езерна костенурка

Залагате на разумното и сигурното. Обмисляте внимателно нещата и сте упорити, когато си навиете на пръста да направите нещо. Във връзката си най-много държите на нежността. Вярвайте на здравия си разум и не се поддавайте на опасни изкушения, които дебнат отвсякъде.

В миналите си животи сте били „строители“, тоест вашите професии винаги са били свързани със създаване – зидари, ковачи, земеделци, животновъди, шивачи, тъкачи…

Щастливите ви числа са 8, 20, 32.

Най-много си пасвате с Монах в компанията на маймуна и Пазителя на огъня. Нямате перспективи с Нова луна.

Метален гонг

Ако трябваше да ви опишем с три думи те щяха да са щедрост, лоялност и благородство. Вие сте високо извисена личност, която презира изневярата и предателството.

Склонни сте винаги да обвинявате себе си, дори, когато няма никакво основание за това, така че, от време на време е добре да му отпускате малко края и да се смятате отговорни за целия свят.

В миналите си животи сте били археолог, скулптор, обущар, адвокат.

Щастливите ви числа са 7, 19, 31.

Най-много ще ви паснат Нефритена колона и Източник на чиста вода. Стойте далече от Новата луна.

Нефритена колона

Невежеството ви отвращава, а насилието направо ви депресира. Вие сте аристократична личност, не си падате по-шумните тълпи, предпочитате да сте сами или само в компанията на най-близките си. Не се доверявате лесно, но пък, когато се влюбите, сте готови да жертвате дори живота си за любовта.

 В миналите си животи сте били златари, дизайнери, жокеи, занимавали сте се с животни, но не, за да ви носят месо и кожи, а по-скоро сте се грижили за тях.

Щастливи числа 6, 18, 30.

Пасвате си най-много с Източник на чиста вода и Метален гонг, нямате съвместимост с Пазителя на огъня.

Източник на чиста вода

Вие не знаете какво е жестокост, не понасяте комерсиализма и несправедливостта. Уважавате чувствата на хората и никога няма да предадете тези, които са спечелили доверието ви. Във връзките ви сте много всеотдайни и грижовни.

В миналите си животи сте били певци, музиканти, свещеници, дипломати и мебелисти.

Щастливи числа 5, 17, 29.

Най-много сте съвместими с Нефритена колона и Метален гонг. Не се препоръчват взаимоотношения с Монах в компанията на маймуна.

Пазители на огъня

Поставяте си високи цели и ако не ги постигнете, изпитвате разяждащо чувство за вина. Имате много приятели и въпреки това често се чувствате сами. Защото вашата мисия е да носите светлина в този мрачен свят, но не и да бъдете разбирани.

Малко ще са хората, които наистина ще успеят да ви опознаят напълно, просто защото вие сте прекалено богата и надарена личност.

В миналите си животи сте били лекари, билкари, готвачи, откриватели, учени.

Щастливите ви числа са 4, 16, 28.

Най-добре си пасвате с Монах в компанията на маймуна и Езерна костенурка. Не се обвързвайте с Нефритена колона и Кобра.

Кобра

Вие сте велики оратори! И най-скучната история ще направите завладяваща.Умеете да вдъхвате емоции в другите и ако правилно използвате това си качество, ви чакат много успехи. Щастието в любовта ще ви съпътства през целия ви живот.

В миналите си животи сте били пирати, трубадури, лихвари, ковчежници, монарси.

Щастливи числа 1, 13, 25.

Най-добре си подхождате с Жарко слънце и Кожена гривна. Не си подхождате с Пазителя на огъня.

Ярък въздушен змей

Вие сте винаги различни и непредвидими. В един миг сте отмъстителен дракон, в следващия сте щастлива, пъстра пеперуда. Способни сте да се извисите над светските проблеми и да виждате живота по по-друг начин. В същото време сте и супер докачливи.

В миналите си животи сте били художници, контрабандисти, пратеници, поети, писатели.

Щастливите ви числа са 3, 15, 27.

Пасвате си отлично с Черен бивол и Нефритена колона. Не сте съвместими с Кожена гривна.

Източник: edna.bg