Каква жена си в леглото: Палавница? Ленивка? Експериментаторка? (Виж тук)

Photo of author

Каква са сексуалните ти маниери? Възбуждаш ли мъжете? Каква е твоята сексуалност? Дали си Палавница? Ленивка? Мръсница или Срамежливка?

Според сексолозите съществуват осем типа дами, изведени на базата на тяхното поведения в леглото.

Погледнете следващите редове и проверете каква жена сте според начина, по който правите секс.

Мръсницата

Тази дама е същинска магьосница и фурия в леглото. И не само там. Тя може да те грабне в обятията си още в колата, асансьора или по стълбите, водещи към апартамента. Мечтата на всеки мъж.

Сексуалният език на тази персона е толкова неудържим, че може да стигне до всякакви кътчета по мъжкото тяло. С нея всеки може да сподели и най-съкровените си желания: 69, анален секс, дълбоко гърло, скуиртинг и какво ли още не. Тя е съгласна на всичко, но само при едно условие – партньорът й да й верен.

Ленивката

По време на секс тези дами са непоклатими – и в прекия, и в преносния смисъл на думата. Поза морска звезда е техният патент, а партньорът им ще трябва бая усилия да положи, за да успее да изтръгне поне на един кратък звук от гърлото им.

Романтичката

Романтичките са деликатни, леко свенливи и нежни създания. Обожават вниманието, с което мъжете ги обграждат. То им вдъхва кураж и самочувствие. Обратно, мъжкото безразличие спрямо тях ги наранява и натъжава. Не си падат особено по дивия и необуздан секс.

Фактът, че са традиционалистки обаче, не ги прави по-малко сексуални в леглото. По време на любовната игра обичат да даряват с много нежност партньора си. Чувствени са и всеотдайни. Тихите им и нежни стенания могат да доведат партньора им до несвяст.

Акробатката

Такава жена ще побърка всеки мъж, попаднал в ръцете й. Обикновено тя е спортна натура, която не си поплюва да приложи уменията си дори и в леглото.

За всеки мъж – почитател на пасивната и мързеливата игра в леглото, това е перфектната партньорка. Тя ще го язди, катери, ще подскача върху него, ще се върти във всички посоки, ще се преобръща надолу с главата дори, само и само да задоволи до последно акробатическите си потребности.

Добре е все пак партньорът в случая да си има едно наум и да бъде една идея по-предпазлив и нащрек, докато акробатката върху него не се е успокоила.

Срамежливката

С нея всеки мъж ще срещне известни затруднения в началото на любовната игра. Тя не обича секса на светлина, тиха е и дори често не издава и гък. Не си пада особено много по еротичното бельо. Голотата я плаши.

Съблече ли се топлес, тя бързо ще се мушне под одеялото, за да прикрие и най-незначителните несъвършенства по тялото си. Изключите ли светлината обаче, тези жени могат да изненадат и най-придирчивия партньор с неподозираните си умения и страстта си.

Експериментаторката

 

Тя е смела, любопитна, освободена от задръжки, невъздържана и разкрепостена в леглото. Обожава бурния секс и е готова на всичко, за да „размаже“ партньора си от кеф. Готова е на какво ли не, за да открие нови, неизследвани и неподозирани точки на удоволствието.

Професорката

 

Тези многознайници обожават да поучават и да дават стотици наставления на партньора през цялото време на любовната игра. Притежават изключителна сексуална техника.

Не са срамуват да говорят за всичко онова, което им допада или не по време на креватните упражнения. Не им липсва самочувствие и увереност в собствените им качества и познания. Обичат да демонстрират кое как се прави, взискателни са и смело оценяват партньора си.

Агресивната

Нежността не е й е присъща, но страстта на такава жена ще изпрати всеки мъж в „небитието“. Така де. нейните разярени и похотливи викове на перверзна тигрица са способни да замъглят съзнанието на всеки, осмелил се да припари до горещото й тяло.

Склонна е към прилагане и на малко по-груби прийоми в леглото, така че ако си падате по окови и камшици, това е вашата партньорка.

Източник: woman.bg