Какви родители сте според зодията

Ако имате дете, сигурно ви е познато изтощението в някои дни. Вие сте изморени от работа и не можете да му отделите достатъчно време, а то иска своето. Тогава се питате: „Добър родител ли съм?“.

Въпреки че няма обективен начин за измерване на успеха на родителите, може да се почувствате удовлетворени и да имате спокойни старини, ако помогнете на децата ви да поемат правилната посока в живота.

Знаете ли, че зодиакалните знаци определят в някаква степен какви родители сте? Вижте дали вие сте сред добрите.

Овен

Спадащ към групата на огнените знаци, Овенът е родител, който пламенно организира всяко нещо, свързано с децата – частни уроци, излети, екскурзии, покупки. Той е амбициозен и силен, като се надява да предаде тези свои качества и на наследниците си. Иска те да се вдъхновяват от успехите му.

Овенът е готов да запише детето си на различни занимания, докато заедно стигнат до това, което най-много му се отдава. Заради силната си воля обаче често може да му налага своето мнение.

Телец

Хората с тази зодия са родени за родители. Те обичат децата и винаги са готови да им помогнат със съвет. Всеки малчуган, който има Телец за родител, никога няма да се почувства разочарован от него. Той обича да прекарва времето си със семейството и отделя от свободното си време, за да угажда на децата.

Телците имат безкрайно търпение. Това му носи и някои пререкания с половинката, защото го кара да бъде мекушав и да позволява своеволия на децата.

Близнаци

Едни от най-забавните и отдадени родители. Те се адаптират лесно към всяка една ситуация и комуникират добре с децата си. Това се дължи на тяхната силна връзка. Близнаците винаги се жертват за тях и им обясняват нещата такива, каквито са. В някои моменти самите те се държат като малчугани и забавляват цялото семейство.

Единствено двойствената природа на този знак може да причини проблеми, защото кара Близнаците да си сменят мнението много често.

Рак

Може да се каже, че те са най-разбиращите родители. Раците са доста емоционални и това прави общуването с техните деца невероятно. Имат силна интуиция за наследниците и половинката си, познават добре техните нужди и ги подкрепят безрезервно.

Раците поставят желанията на децата на първо място и ги насърчават в това, което искат да правят. Никога не биха ги подтикнали да изберат професия, която не харесват.

Лъв

Те са горди и себелюбиви родители, разбира се. Винаги се стремят да са на първо място, същото искат и за децата си. Обичат да празнуват всяко тяхно постижение, за да ги направят по-уверени в себе си.

Въпреки че показват любовта си, Лъвовете понякога глезят децата си и пренебрегват желанията им, за да изпълнят своите амбиции.

Дева

Те са практичните родители в зодиака. Имат всички качества, за да се справят отлично с отглеждането на децата. Знаят какво точно да направят, за да може те да вървят напред в живота.

Недостатъкът на Девите е, че са доста критични към себе си и децата, което може да доведе до проблеми с доверието между тях.

Източник: tialoto.bg