Какви са отношенията на Емилия и бившата на Жорж ?

Животът на поп-фолк певицата Емилия все повече започва да прилича на турски сериал.

Красавицата имаше дълга и трудна връзка с любителя на чалга певици Коко Диневе. Точно когато роди второто си дете от него, двамата се разделиха, пише „Галерия“.

Наяве излезе страстната любов на Емилия с милионера Жорж Башур. Двамата тъкмо официално обявиха аферата и синът на бизнесмена загина в тежка катастрофа, от която по ирония на съдбата татко му и Емилия оцеляха, но в суматохата никой не се сещаше за майката на отишлото си момче, пише ХотАрена.

Тя всъщност е първата любов на богаташа, казва се Екатерина и е родена в Москва. 

Визията й е впечатляваща – светла кожа, руси коси и проникващ до дъното на душата поглед. Рускинята живее от десетилетия в България, а през 90-те години на миналия век записва право в Софийския университет, където се запознава с Башур.

Двамата се влюбват от пръв поглед. Женят се малко след това се ражда синът им. Животът им все пак не тече по мед и масло и двамата се развеждат преди няколко години.

Въпреки това тя запазва фамилията си и двамата запазват добри отношения заради сина им Феди.

Любопитно е, че Екатерина е лика-прилика с новата избраница на мъжа си. 

Отношенията между двете тънат в мистерия, но след смъртта на момчето Емилия записа песен в негова чест и обяви, че семейството му е дало картбланш за парчето.

По това време рускинята качи клип в профила си в социалната мрежа, в който се къпе в басейна на луксозна къща. Видеото предизвика истински шок и малко след това бе изтрито.