Какво да очакваш от българката в леглото?

Обладана от предразсъдъци, свенлива и подложена на грубо отношение от страна на мъжете, тя все пак се раздава в леглото. Бъди изобретателен и българката ще ти се отблагодари с горещ секс!

Българката е страстна и всеотдайна любовница, когато е обладана от чувства.

Готова е на какво ли не, за да задоволи мъжа до себе си, дори да не получава същото от него. Прави свирки. Обича да язди партньора си. Харесва й да практикува секс поза 69. Изключително рядко позволява анално проникване. Рядко залита по садо-мазо.

Кама сутра й е чужда. Тантра я привлича, но й е непонятна. Дао сексът й е “дива Индия”. Понякога мастурбира пред партньора си. Не очаквай от българката неприлично предложение за секс, освен ако не е с паднали задръжки по западен образец.

Българката е гореща любовница.

Оргазмът й е разтърсващ – вика, стене, драска, хапе. Но не се стреми достатъчно към оргазъм, защото в повечето случаи е “прекалено заета” да достави удоволствие на партньора си.

Рядко си казва какво точно й доставя удоволствие и поставя мъжа в неудобно положение. Очаква той сам да намери ерогенните й зони и да я доведе до оргазъм. После недоволства, че е незадоволена и прибягва до мастурбация.

Българката обича да бъде ухажвана и съблазнявана, за да се отдаде – романтична обстановка, цветя, нежна музика, мили думи.

“От вратата за краката” не е нейният начин за флиртуване, но е предпочитан от българина. След секс се чувства сякаш си е свършила работата. Липсва й “лекота на отдаването”, а изпитва някакво непонятно чувство за отговорност. Кара те да се чувстваш задължен за това, че ти е “пуснала”.

За сексуалната мощ на българина се носят легенди, но източникът със сигурност не е средностатистическата българка. Истината е друга.

Българинът е по-скоро мързелив любовник, традиционалист. Угрижен и затънал в проблеми, той използва секса за отпускане на напрежението, без да се вживява кой знае колко в любовната игра.

Иначе има по-малко проблеми с ерекцията от западняците и следователно гълта по-малко медикаменти за целта. Но за сметка на това преждевременната еякулация е доста често срещана при българите.

Тъжен факт, който оставя много български жени незадоволени. Затова е добре да се обърне по-голямо внимание на източните философии като тантра и дао, които обещават истински, дълбок и продължителен секс.

Българската проститутка е евтина и рядко попада в категорията “елитна”. 

Повечето проститутки в България са представителки на малцинствата. Духат за 5-10 лева, а хигиената им куца здраво. Навън също излиза “нискокачествена стока”. Направо ни излагат пред чужденците и рушат имиджа на страната.

Дано да легализират проституцията в България. Излизането на светло на тази професия може да вдигне качеството на предлаганите услуги.

Без да обобщавам, не мога да не спомена за не малка част от българките с леко поведение.

Проституцията не е избраната от тях професия, но проституирането като начин на поведение определено им се отдава. Търсят си богати чичковци, които ги обличат в маркови дрешки и ги возят в лъскави коли, и хоп – готово.

Новобогаташката се изявява като дама в обществото със заработен имидж в леглото на наивните и не чак толкова наивни богаташи. Същите мадами не рядко прибягват до брак по сметка с чужденец.

Разбира се, националните характеристики, особено по отношение на сексуалността, са базирани върху стереотипи.

Всяка жена е уникална и има свои предпочитания в леглото. Целта на подобен вид обобщения е да обърнат внимание на нещо далеч по-важно – сексът е изключително важен за поддържане на хармонична връзка между двама партньори.

Мъжете и жените имат нужда от пълноценен сексуален живот, за да са достатъчно активни и успешни в другите сфери от живота. Секс задръжките само пречат на близостта в леглото.

Отпуснете се и не се поддавайте на стереотипи!

Българката е добра любовница, която може само да усъвършенства сексуалните си умения. 

Източник: rozali.com