Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Какво е чувството да излизаш с жена Телец

Жените Телец са нежни и грижовни. Освен това те са разумни и търпеливи – качества, които са им много полезни.

Не си представяйте обаче една прекалено спокойна личност – жената Телец има няколко основни становища, които не би могла да промени. В някои моменти пък има вероятност да се възпламени и то доста бурно.

Дамите с този зодиакален знак се стремят към баланс в живота. Те обичат природата и искат да живеят в комфорт и цветно обкръжение.

 

И макар да са умни, Телците нямат желание да се доказват пред своите приятели. Те по-скоро биха оставили околните да изпъкват и биха се проявили само в точните моменти.

Жената Телец обича сигурността и би била предана майка. Поради тази причина тя предпочита да остане в познатия коловоз, отколкото да предизвика неизвестната промяна. Хубавото е, че представителките на втората зодия се учат бързо и съществува малка вероятност да повтарят една и съща грешка два пъти.

Любовни отношения с жена Телец:

Не забравяйте за огнения темперамент на жените с тази зодия – те крият огромна страст под спокойната си и стабилна маска. Те просто не я показват пред целия свят.

Представителките на зодия Телец са съблазнителни и умеят да глезят своя партньор, както в спалнята, така и извън нея.

Те имат нужда да бъдат ухажвани и няма да се обвържат с някого, преди да го опознаят и да бъдат сигурни, че това е правилният избор за тях. Ето защо, ако искате да спечелите сърцето на жена Телец, трябва да бъдете търпеливи и да се борите за нея.

Имайте предвид също така, че дамите с тази зодия стават ревниви, но само когато наистина са провокирани.

Макар Телците да изглеждат малко егоцентрични, когато жената Телец е във връзка, тя често поставя нуждите на любимия си пред своите собствени

Представителките на този зодиакален знак няма да ви предложат голямо вълнение, както някои други дами, но отношенията с тях ще бъдат постоянни и успокояващи.

Много трудно може наистина да разгневите жената Телец, защото тя пренебрегва доста неща, на които другите биха могли да реагират негативно.

Внимавайте обаче, Телците имат своя лимит и техният нежен и внимателен маниер може да се превърне в огромна ярост, когато им дадете повод за това.

Когато става въпрос за привличане пък, тайното оръжие на жената Телец е спокойствието. За много мъже то е неустоимо и те често описват представителките на зодия Телец като „истински личности“.

Жената с този зодиакален знак е чувствена и женствена, но все пак твърда и решителна. Тя не обича да влиза в спорове, но го прави, когато е провокирана. Обикновено смята, че най-доброто отмъщение е мълчанието.

Освен това Телците са чудесни слушатели и предлагат добри съвети и подкрепа. Що се отнася до любимия човек – тя по-трудно допуска някого до сърцето си, но направи ли го – нейната любов е безрезервна.

Жената Телец и сексът:

Представителките на тази зодия са изключително завладяващи в спалнята, което кара мъжете да се впечатляват от тяхната виртуозност. Жената

Телец обича разговорите със сексуални намеци, но не оставайте с грешно впечатление – тя обръща по-голямо внимание на това, което правите, а не на това, което казвате.

Жените с тази зодия се наслаждават на топлината на физическия контакт. С тях не може да ви е скучно, тъй като са много издръжливи. Телците знаят точно какво харесват и ще го покажат и на мъжа до себе си.

Като цяло сексът с жена с този зодиакален знак е дълбоко и чувствено изживяване. Тя рядко ще ви накара да опитате нещо ново, но ако вие ѝ го предложите, едва ли ще ви откаже.

 

Коментари
Зареждане...