Какво е любовното ти мото според зодията

Ето  какъв девиз спазват зодиите в любовта:

Овен

Той трябва първо да научи, че любовта е доверие. Овенът е воден от девиза си „Аз съм“ и първо мисли какво той ще получи в една връзка, а след това какво може да даде.

Телец

Неговият девиз в любовта е „Аз притежавам“, това си е мое и на никого другиго. Той трябва да се научи на търпение, а от него могат да се научат на великодушие.

Близнаци

Тяхното мото е „Аз първо мисля“. Те знаят, че любовта е преди всичко осъзнато чувство, което се опитват да контролират. Трябва да успеят да запазят любовта си такава, каквато е, без да искат да я променят.

Рак

Аз чувствам“ е тяхното мото. Те искат да усетят любовта с всичките си сетива. Предани са, но трябва да се научат да дават повече свобода на другия.

Лъв

Трябва да се научат, че любовта може да означава смирение. Гордият лъв сякаш крещи „Аз знам как да получа любов!“ Нека се научи и да я задържа дълго.

photo of a romantic couple kissing while holding ice cream

Дева

Тяхното мото е „Аз мога да изчакам, за да получа най-доброто.“ Девата анализира прекалено всеки детайл. Трябва да се научи да не е толкова предпазлива.

Везни

Те знаят как да направят любовта хармонична. Търсят сигурност и равнопоставеност. Нека се научат да прощават.

Скорпион

Той казва „Аз желая и ще получа“, действа бързо, но трябва да се научи на повече търпение. Трябва да даде свобода на другия да направи своя избор. Ако се влюби истински, Скорпионът се отдава изцяло.

Стрелец

Той трябва да се научи да бъде честен.Стрелецът сякаш обича в движение. Трябва да се научи и да се спира. Той обича под мотото „Не поглеждам назад.“

Водолей

Той умее да притежава другия, да се слива с него. Често учи другите. Водолеят трябва да разчита на интуицията си в любовта.

Риби

Трябва да се научат да бъдат щастливи, когато обичат. Те често приемат любовта за необходимото зло. Когато обичат, не се откриват изцяло. Техният девиз е „Аз вярвам.“

Източник: jenata.blitz.bg