Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Какво ли ще каже баща й? Гери- Никол дърпа по пет линии на ден!

Скандалната хип-хоп изпълнителка и идол на младото поколение, Гери-Никол дърпа по пет линии на ден доста ободряващи вещества.

Свидетели на скандланите сцени разкриха пред „Галерия“. Младата изпълнителка толкова много искала да прилича на световните звезди като Риана и Ники Минаж, че започнала да им подражава и в начина си на живот.

#Tea ☕️ It's what winners drink ⭐️

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

Видяла, че само с разголено облекло и провокативни видеоклипове не се получава, яката дупара се хвърлила в нощния живот у нас и не пропуска никакви забавления.

Залитането й в тази посока обаче не е особено препоръчително, а семейството й явно няма представа какво се случва, смятат светските й колеги.

Black cats steal hearts, not souls ?? #Meow #HalloweenIsComing ? Are you ready? ?

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

Гери-Никол се слави с разкрепостеното си поведение, с разголеното си облекло и с предизвикателните си клипове, но на никой родител не би му харесала идеята, че детето му се събира с компания, която му влияе зле.

Напоследък тийнеджърката движила с по-нежни свои приятели, предимно фризьори и гримьори, които я въвели в употребата на споменатите линии.

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

Гери-Никол останала екзалтирана от ефекта, който напълно пасвал на нейния буен нрав. Аверчетата й също били доволни, че страстта им е споделена, а купоните им – още по-ярки и запомнящи се от преди.

Тя може да си позволи всякакви екстри, защото разполага с охолен месечен бюджет, като само джобните й възлизат на няколко бона. Ето защо може да си пръска пари, колкото на нея й се иска.

It's time to start #somethingnew ?

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

Гери-Никол отдавна пуши цигари и пие алкохол, но сега е преминала границите. Баща й не я ограничава, нито й държи сметка за какво харчи, но ако някой му подшушне какви ги върши дъщеря му, този път може и да има последствия, подозират дружки на блондинката.

Наскоро Гери-Никол се похвали с нова силиконова гръд, която по никакъв начин не се опитва да скрие, напротив. Тя развя пищните си форми в прозрачен тоалет по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

#RedPassion is oxygen of the soul ❤?

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

След като се завърна у нас, тя също не пропусна да открие гледка към напращялото си деколте.

Певицата спокойно може вече да се мери по сантиметри с всяка уважаваща себе си фолкаджийка.

„Остана само и да пропее в този жанр, ще ги убие всички – този път наистина“, шегуват се зад гърба й колежки, които не крият завистта си към успешната Гери-Никол.

Коментари
Зареждане...