Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Какво означават кошмарите ви?

Всеки е сънувал кошмари, но те крият повече отколкото си мислим. Сънищата ни може да са съвсем безобидни, а може и да са пророчески сънища.

Ето какво означават най-честите кошмари, които ви се присънват.

Умиране

В съня показват скорошно избавление или приключване на някоя стара работа или вражда. Ако гледаш как някой умира, ще тъгуваш по любим човек. ако умираш ти, може да получиш празни обещания. Умрял човек ако те вика или ти се усмихва, ще се разболееш. умрял че е възкръснал, ако сънуваш, ще постигнеш добри резултати в работата си.

Ако оплакваш умрял, ще получиш добри вести. Ако говориш с умрял, ще научиш за женитба. Ако насън ту умираш, ту се съживяваш, ще водиш скитнически, несигурен живот или пък ще намериш нещо отдавна изгубено.

Падане

Падате насън от високо, без да имате за какво да се хванете. Това означава, че поради някаква причина сте изпаднали в затруднено положение, изпитвате чувство на голяма несигурност.

Може да символизира страха ви да не паднете от височини, достигнати в реалния живот. Правилно ли оценявате силите си? Може би е време да обърнете внимание на отдавна потискано желание. Често са ви критикували в детството? Или имате ниско самочувствие?

Зъби

Зъб в съня е знак за труден успех. Ако имаш хубави, здрави и бели зъби, ще се радваш на добро финансово състояние.

Ако зъбите ти са болни, разклатени или почернели, ще претърпиш материални загуби. пломбиран зъб издава прикрити намерения, а златен зъб съобщава, че ще се опитат да те подкупят. изкуствен зъб предупреждава да се пазиш от мошеничество.

Ако сънуваш, че ти падне зъб, скоро ще научиш за нечия смърт. Ако е кътник или мъдрец, ще почине далечен познат, а ако е преден зъб – твой близък роднина. Болен зъб е знак за голяма загуба на пари. Ако насън ти вадят зъб, ще допуснеш грешки в работата си. Счупен зъб е сигнал за предстоящи дълготрайни грижи и проблеми.

Катастрофа

Ако видиш насън, ще преживееш разтърсващи промени. Ако си пострадал при катастрофа, застрашава те опасност, има риск за живота ти. Ако помагаш на пострадали при катастрофа, значи ще избегнеш беда.

Буря

Ако гледаш насън, очакват те много неприятности. ще ти се наложи да оправяш фаталните последици от чужда работа. Виелица в съня ти е предупреждение за сериозни неприятности, проблеми и недоразумения. ако сънуваш виелица, но ти си скрит на завет, проблемите може да те отминат, без да ти навредят.

А вие какви кошмари сънувате? 

Ели Йорданова

Коментари
Зареждане...