Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Какво те прави перфектна в леглото според мъжете

Ако винаги сте искали да знаете какво ценят мъжете в леглото и какви умения да демонстрирате, за да бъдете кралици в секса?

Е, в следващите редове четирима мъже споделиха точно какво трябва да правите между чаршафите, за да бъдете секс богиня.

„Ентусиазмът е ключов. Разбира се, бих добавил и че добрата орална техника също е от значение. Както и това жената да е приключенски настроена, да е способна спокойно да говори за сексуалните си предпочитания, защото това стимулира и самия теб да си искрен относно желанията си. Но най-основното си остава ентусиазмът“, Антон, 29 г.

„Една жена е добра в леглото, когато умее красноречиво да ти покаже, че те желае. Най-невероятен секс съм имал с дами, които без притеснение демонстрират, че искат да спят с мен. Мъжете, подобно на жените, също искат да се почувстват харесвани. Много е възбуждащо да ти шептят в ухото колко те желаят, колко силно искат да си с тях, колко те харесват. Това е адски възбуждащо и няма как да не те накара и ти самият да се раздадеш много повече по време на самия акт“, Петър, 33 г.

„Важно е, дами, да не се притеснявате да говорите. Приказките са много въздействащи. Като възбуждащи са не само мръсните приказки, но и да споделите какво ви харесва и какво желаете. Няма нищо по-секси от жена, която знае какво иска“, Андрей, 39 г.

„Креативността е от значение. Не е казано, че всеки път трябва да сте с ново бельо, дегизирана в костюмче или да предлагате секс на покрива. Може да измисляте нещо ново и различно, което да е на пръв поглед малко, но да разнообрази акта. Последният път, например, жена ми така бе поставила огледалото в стаята, че да имам изглед към него и да виждам дупето й, докато тя ме язди. Просто защото знае, че обожавам задните й части“, Бисер, 33 г.

Източник: woman.bg

Коментари
Зареждане...