Каква е причината мъжът да търси любовта при още една жена ?

Всъщност, има поне три неща!
Според психолозите мъжете търсят определени качества у дамата, с която да прекарат живота си. И те нямат нищо общо нито с външния вид, нито дори със страстта, химията или страхотния секс.
Ето защо мъжете искат някои жени само за любовници
Жените, които могат да предложат такава любов, биха задържали мъжете до тях за дълги години, а дори  и да открият голямата любов у партньора.
Но от жената, която искат за майка на децата им, те търсят други качества.
Ето какво е то най-често!Лоялност

Според по-голямата част от мъжете, участвали в нова анкета, именно това е най-важното качество, което ценят в една жена. Това тя да бъде до тях, да им бъде упора и в хубави и трудни моменти. Ако жената до тях съумее да запази доброто си отношение към тях, въпреки недостатъците им, това може да ги спечели.

Загриженост

Мъжът търси емоционална подкрепа от жената. Колкото и да не си го признава! Важно е той да усеща, че нея я е грижа за него, да вижда, че тя е внимателна към него… Разбира се, никога не трябва да прекалявате с това! Защото, дами, не е идеята да се превръщате в майки на мъжете си.

Позитивно отношение и чувство за хумор

Господата също искат да бъдат разсмивани и развеселявани. Особено от жената до тях. Ако тя умее да го разтоварва, да му помага да се отърси от негативните емоции, то той определено ще иска да прекара живота си с нея. А и господата не харесват, когато жените се вземат прекалено на сериозно. Те предпочитат по-естествените и позитивните.