Какво трябва да знаеш за огнените знаци?

Как огънят се отразява на  трите огнени знака от зодиака – Овен, Лъв и Стрелец. Кои са положителните и отрицателните им черти. Ето какво трябва да знаете за огнените зодии.

Огнените зодии, заедно с въздушните зодии, са наричани още ЯН. Те са позитивни, екстровертни знаци. В тях наистина бушува огън – те са страстни, целеустремени и интуитивни.

Вижте как се отразява елементът Огън на зодия Овен, зодия Лъв и зодия Стрелец, както и какви са положителните и отрицателните им качества

Характеристики на огнените зодии

Положителни качества

 

Огнените зодии са общителни. В тях винаги гори вътрешен огън, винаги са ентусиазирани за нещо, винаги действат.

Огънят в тези зодии ги кара да вършат всичко със страст. Те не умеят да действат на дребно. За тях важи принципът „Всичко или всичко“. Това понякога им изиграва лоша шега, но те никога не си взимат поука. Грешките и провалите не ги правят по-предпазливи или по-страхливи.

Интуитивни са и почти винаги се осланят на шестото си чувство. Имат доверие и увереност в себе си, които не познават граници. Няма да видите огнена зодия да се колебае.

Едно от най-чаровните качества на огнените зодии е тяхната спонтанност. Малко неща им доставят толкова голямо удоволствие, колкото да правят изненади за близките си. Падат си по грандиозните жестове и персонализираните подаръци.

Отрицателни качества

Понеже при огнените зодии всичко е в крайностите. Тяхната решителност твърде често граничи с инат. Решат ли нещо, трудно ще се намери аргумент, който да ги разубеди.

Неспособността им да правят компромисис със себе си ги превръща в трудни партньори, въпреки отдадеността им.

Имат склонността да раздават прекалено много заповеди, макар да не го осъзнават.