Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Какво ви разочарова в любовта според зодията

Ето какво разочарова всяка една зодия в любовта:

Овен – „Ще те обичам, докато… не ме предадеш!“

Овенът се слави със своето постоянство и умение за постоянна борба. Не е изненада, че всеки ден за Овена е една безконечна война между него и света. Те са готови да се борят до самия край.

Ако се намирате във връзка с Овен, опитайте се да го държите постоянно зает. Той трябва да има винаги нови върхове за покоряване. И ако наистина се бори постоянно за вас, то той ще ви желае вечно.

Телец – „Ще те обичам, докато… не разбиеш сърцето ми!“

Много лесно може да нараните Телеца, но много трудно можете да го унищожите. Той е непреклонен и може да преживее всеки един удар, който животът му поднася. Телците са малко по-емоционални, затова намерете правилния начин да подходите към тях. Ако ги обидите или нараните, това ще разбие сърцето им.

Близнаци – „Ще те обичам, докато… не се опиташ да ме надхитриш!“

Близнаците са господари на измамата, затова не си играйте с тях. Близнаци е знак, който се управлява от Меркурий – планетата на комуникациите, рекламата и интелектуалното израстване. Веднъж осъзнаят ли, че искате да ги заблудите по някакъв начин, с вашата връзка е свършено.

Рак – „Ще те обичам, докато… не ме изоставиш“

Добрата компания е от първостепенно значение за Раците. Това не означава, че те нямат време за приятелите си или за себе си, просто любовните взаимоотношения за тях са невероятно важни.

Ракът е знак, който се нуждае от емоционална сигурност. Те ще ви обичат, докато не ги накарате да мислят, че не заслужавате тяхната обич и доверие.

Лъв – „Ще те обичам, докато… не ме направиш на глупак“

Лъвовете винаги защитават своя социален имидж и ще настояват да бъдат оценявани високо във всеки един вид взаимоотношения. Никога не ги обиждайте, особено за неща, които ги карат да се чувстват несигурни.

Лъвовете са индивиди, за които истината е свещена, затова биха искали да знаят вашите силни и слаби страни. А причината – те искат да ви обичат за това, което сте наистина.

Дева – „Ще те обичам, докато… не започнеш да ме лъжеш!“

Девите са майстори на критиката и приятели на истината. Те са напълно наясно какво се случва около тях през цялото време, а ако решите, че можете да ги излъжете, просто си направете услуга и си тръгнете преди да е станало много тежко. 

Везни – „Ще те обичам, докато… не нарушиш спокойствието ми!“

Везните са родени дипломати и любители на спокойствието – това са хора, които винаги ще намерят начин да сложат край на даден конфликт. Именно затова не е тайна, че те са невероятно толерантни към половинката си и са способни да правят компромиси, за да продължи връзката възможно най-дълго. Не правете грешката да нарушавате тяхното спокойствие.

Скорпион – „Ще те обичам, докато… не започнеш да криеш от мен!“

Не се опитвайте да скриете каквото и да е било от Скорпиона. Докато сте напълно честни с представителите на тази зодия и споделяте своето ежедневие с тях, вие ще имате една чудесна и пълноценна връзка. Опитате ли се да им прикриете нещо – очакват ви неприятности.

Стрелец – „Ще те обичам, докато… спреш да ми носиш надежда!“

Стрелците се ядосват наистина прекалено лесно. Но те биха ви обичали завинаги, ако успеете да поддържате техния оптимизъм. Стрелците са доста амбициозни и търсят някой, който да споделя тяхната визия и почтеност.

Козирог – „Ще те обичам, докато… не се откажеш!“

Козирозите наистина умеят да поддържат топлината в една връзка. Ако спреш да поддържаш живота в себе си, то със сигурност можеш да се разделиш с мисълта за вечен живот с Козирога. Ако съумеете да бъдете търпеливи и готови на компромиси, то ще бъдете обичани завинаги.

Водолей – „Ще те обичам, докато… не заприличаш на всички други!“

Това, заради което Водолеят се е влюбил в теб, са твоите персонални качества и уникалност, която те откроява сред тълпата. Никога не се опитвай да се впишеш, ако искаш да бъдеш обичан от Водолей. Не спирай да го изненадваш с малки неща.

Риби – „Ще те обичам, докато… не ме накараш да се откажа от мечтите си!“

Рибите са невероятно сензитивни, въпреки че изглеждат студени. Никога не спирайте да ги вдъхновявате Рибите и те ще бъдат винаги до вас

Коментари
Зареждане...