Какво влияние ще ти окаже Синята Луна според зодията?

От 31 март до края на седмицата ни очаква едно интересно явление – Синя Луна.  С това название се обозначава второто пълнолуние в един месец.

Припомняме, че станахме свидетели на такъв феномен и през януари, което е доста необичайно, защото рядко се случва да се наблюдават две сини луни в една календарна година.

Според астролозите синята луна носи късмет и това ще се отрази на всеки зодиакален знак, но по различен начин.

Как точно ще се отрази на вас, прочете сега:

Овен

Имайте вяра в себе си и поискайте дългоочакваното повишение. По отношение на здравето няма да имате проблеми, никаква пролетна умора няма да ви мори, а напротив – ще се чувствате по-жизнени и енергични, лесно ще изпълнявате задълженията си. Някой около вас има нужда да му припомните, че го обичате, защото напоследък много ви ревнува.

Телец

На работното ви място ще се отнасят с вас с по-голямо уважение. Колега или колежка, с която досега не сте общували много, изведнъж ще ви потърси и ще ви разкрие повече за себе си – това може да е началото на дълго приятелство.

Ще имате много енергия и сила, така че е време да се насочите към фитнеса – там ще постигнете чудесни резултати. Очакват ви радостни събития и в любовния ви живот – ако сте необвързани, изведнъж някой ще ви се обясни в любов.

Близнаци

Ако работата ви е много натоварваща и стресираща, това може да се промени тази седмица и току-виж получите предложение за нова позиция, която ви е по на сърце. Ако ви се случи нещо лошо, не бързайте да се отчайвате, защото ще се окаже, че всичко е било за добро.

Няма да имате проблеми в любовта, а всички около вас ще ви намират за по-чаровни от обикновено, което никак не е малко, защото вие по принцип сте доста обаятелни.

Рак

Ако съберете смелост на работното ви място и си поискате това, което желаете, няма да ви откажат (стига да е в разумни граници, разбира се). Вашата трудолюбивост не е останала незабелязана. Ако от дълго време отлагате посещение при лекар или зъболекар, запишете си час тази седмица.

В любовта трябва да обръщате повече внимание на партньора си, а ако нямате такъв – вероятно около вас има някой мил човек, който вие не забелязвате. Не го пренебрегвайте, току-виж се окаже потенциален кандидат за ръката ви. Синята луна ще ви направи особено мили и щедри към останалите.

Лъв

От дълго време работите върху някакъв проект, който не върви. Е, тази седмица ще направите пробив и ще се доближите до целта. Потърсете си дадените пари на заем. Тази седмица ще ви е по-лесно да спазвате диетата си и да бъдете редовни с тренировките си.

Любовният ви живот е изпълнен с пролетна радост. Очакват ви много романтични моменти с партньора ви. Ако нямате такъв, човекът, когото харесвате, най-накрая е прояви сериозен интерес към вашата личност.

Дева

Вие не се отказвате и сте много амбициозни, което е чудесно, защото най-накрая упорството ще ви се отплати. Ще си намерите нова работа или ново хоби. В здравословно отношение няма да имате проблеми. Сега е времето да се поглезите.

В любовен план ви очаква хармония и разбирателство, защото партньорът ви най-накрая е осъзнал вашата гледна точка и има повече респект към вас. Заедно ще направите планове за бъдещето – не говорим за брак, а по-скоро за някоя дългоочаквана екскурзия или почивка. С няколко думи – всички ще ви ценят повече.

Везни

Ще преосмислете отношенията си с някои хора, ще се отървете от използвачите и това веднага ще окаже положителен ефект върху целия ви живот. На работа ще бъдете фокусирани и ще имате желание да се учите.

Тази седмица ще се чувствате по-позитивно настроени, което ще се отрази и на здравето ви – ще се чувствате по-спокойни и щастливи. В любовно отношение също не ви очакват неприятности, вероятно ще посетите ново място с любимия или дори ще се преместите да живеете някъде другаде.

Скорпион

Колегите и приятелите ви ще ви насърчат да бъдете по-смели и да преследвате целите си. Най-накрая ще съберете смелост да говорите с шефа ви за това, което не ви харесва на работа. Ще прекарате повече време с любимите ви хора, вместо да сте затрупани с бумащина. Ще спите по-добре от обикновено.

Тази седмица ще се разбирате добре с партньора си, но ако сте необвързани, Купидон ще се погрижи. Тъй като много грижи ще паднат от плещите ви, ще се чувствате по-леки и спокойни.

Стрелец

Очаква ви кариерна изненада, защото ще сте се на правилното място в правилното време. Ще се срещнете с човек, който може да ви помогне да се развиете професионално. Ако трябва да направите някакви промени в здравословен план, сега е моментът за това.

В любовта също ви очакват вълнуващи срещи и запознанства. Ако сте обвързани, ви чака щура седмица, изпълнена със забавления. Ако пък си нямате половинка, ще се запознаете с човек, който ще пробуди интереса ви. Причината да привличате толкова нови хора, е вашият позитивизъм, затова не спирайте да се усмихвате.

Night sky with clouds stars and full moon

Козирог

Очаквайте много похвали от колегите си, защото всичко, което правите, се увенчава с успех. Ще се чувствате добре в здравословен план, защото ще се храните по-здравословно и ще се движите повече.

В любовта ще намерите мир и спокойствие, ще решите проблем, който отдавна ви мъчи. Ако сте необвързани, дръжте си очите отворени, защото ще се запознаете с човек, с когото имате безспорна химия.

Водолей

Ще подходите към старите професионални проблеми по нов начин и това ще даде нужните резултати. Изведнъж финансовото ви състояние ще се подобри, може би ви очаква бонус, повишение или нов проект. В здравословно отношение всичко е наред, а със затоплянето на времето нямате търпение да се отдадете на спорт на открито.

Тази седмица ще сте фокусирани основно върху себе си, а не върху любимия ви човек. Ще следвате сърцето си, може би няма да мислите много логично.

Риби

Ще получите неочаквана сума пари на работа, защото вашият труд най-накрая ще се отплати. Пролетното слънце ще ви насърчи да се грижите по-добре за здравето си, сега е времето да започнете с тренировките или да излезете сред природата.

Синята луна ще ви донесе много положителни емоции в любовно отношение. Ако наскоро сте започнали връзка, очаквайте тя да се развие в правилната посока.

Източник: Dama.bg