Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Какво влияние ще ти окаже Синята Луна според зодията?

Night sky with clouds stars and full moon

От 31 март до края на седмицата ни очаква едно интересно явление – Синя Луна.  С това название се обозначава второто пълнолуние в един месец.

Припомняме, че станахме свидетели на такъв феномен и през януари, което е доста необичайно, защото рядко се случва да се наблюдават две сини луни в една календарна година.

Според астролозите синята луна носи късмет и това ще се отрази на всеки зодиакален знак, но по различен начин.

Как точно ще се отрази на вас, прочете сега:

Овен

Имайте вяра в себе си и поискайте дългоочакваното повишение. По отношение на здравето няма да имате проблеми, никаква пролетна умора няма да ви мори, а напротив – ще се чувствате по-жизнени и енергични, лесно ще изпълнявате задълженията си. Някой около вас има нужда да му припомните, че го обичате, защото напоследък много ви ревнува.

Телец

На работното ви място ще се отнасят с вас с по-голямо уважение. Колега или колежка, с която досега не сте общували много, изведнъж ще ви потърси и ще ви разкрие повече за себе си – това може да е началото на дълго приятелство.

Ще имате много енергия и сила, така че е време да се насочите към фитнеса – там ще постигнете чудесни резултати. Очакват ви радостни събития и в любовния ви живот – ако сте необвързани, изведнъж някой ще ви се обясни в любов.

Близнаци

Ако работата ви е много натоварваща и стресираща, това може да се промени тази седмица и току-виж получите предложение за нова позиция, която ви е по на сърце. Ако ви се случи нещо лошо, не бързайте да се отчайвате, защото ще се окаже, че всичко е било за добро.

Няма да имате проблеми в любовта, а всички около вас ще ви намират за по-чаровни от обикновено, което никак не е малко, защото вие по принцип сте доста обаятелни.

Рак

Ако съберете смелост на работното ви място и си поискате това, което желаете, няма да ви откажат (стига да е в разумни граници, разбира се). Вашата трудолюбивост не е останала незабелязана. Ако от дълго време отлагате посещение при лекар или зъболекар, запишете си час тази седмица.

В любовта трябва да обръщате повече внимание на партньора си, а ако нямате такъв – вероятно около вас има някой мил човек, който вие не забелязвате. Не го пренебрегвайте, току-виж се окаже потенциален кандидат за ръката ви. Синята луна ще ви направи особено мили и щедри към останалите.

Лъв

От дълго време работите върху някакъв проект, който не върви. Е, тази седмица ще направите пробив и ще се доближите до целта. Потърсете си дадените пари на заем. Тази седмица ще ви е по-лесно да спазвате диетата си и да бъдете редовни с тренировките си.

Любовният ви живот е изпълнен с пролетна радост. Очакват ви много романтични моменти с партньора ви. Ако нямате такъв, човекът, когото харесвате, най-накрая е прояви сериозен интерес към вашата личност.

Дева

Вие не се отказвате и сте много амбициозни, което е чудесно, защото най-накрая упорството ще ви се отплати. Ще си намерите нова работа или ново хоби. В здравословно отношение няма да имате проблеми. Сега е времето да се поглезите.

В любовен план ви очаква хармония и разбирателство, защото партньорът ви най-накрая е осъзнал вашата гледна точка и има повече респект към вас. Заедно ще направите планове за бъдещето – не говорим за брак, а по-скоро за някоя дългоочаквана екскурзия или почивка. С няколко думи – всички ще ви ценят повече.

Везни

Ще преосмислете отношенията си с някои хора, ще се отървете от използвачите и това веднага ще окаже положителен ефект върху целия ви живот. На работа ще бъдете фокусирани и ще имате желание да се учите.

Тази седмица ще се чувствате по-позитивно настроени, което ще се отрази и на здравето ви – ще се чувствате по-спокойни и щастливи. В любовно отношение също не ви очакват неприятности, вероятно ще посетите ново място с любимия или дори ще се преместите да живеете някъде другаде.

Скорпион

Колегите и приятелите ви ще ви насърчат да бъдете по-смели и да преследвате целите си. Най-накрая ще съберете смелост да говорите с шефа ви за това, което не ви харесва на работа. Ще прекарате повече време с любимите ви хора, вместо да сте затрупани с бумащина. Ще спите по-добре от обикновено.

Тази седмица ще се разбирате добре с партньора си, но ако сте необвързани, Купидон ще се погрижи. Тъй като много грижи ще паднат от плещите ви, ще се чувствате по-леки и спокойни.

Стрелец

Очаква ви кариерна изненада, защото ще сте се на правилното място в правилното време. Ще се срещнете с човек, който може да ви помогне да се развиете професионално. Ако трябва да направите някакви промени в здравословен план, сега е моментът за това.

В любовта също ви очакват вълнуващи срещи и запознанства. Ако сте обвързани, ви чака щура седмица, изпълнена със забавления. Ако пък си нямате половинка, ще се запознаете с човек, който ще пробуди интереса ви. Причината да привличате толкова нови хора, е вашият позитивизъм, затова не спирайте да се усмихвате.

Night sky with clouds stars and full moon

Козирог

Очаквайте много похвали от колегите си, защото всичко, което правите, се увенчава с успех. Ще се чувствате добре в здравословен план, защото ще се храните по-здравословно и ще се движите повече.

В любовта ще намерите мир и спокойствие, ще решите проблем, който отдавна ви мъчи. Ако сте необвързани, дръжте си очите отворени, защото ще се запознаете с човек, с когото имате безспорна химия.

Водолей

Ще подходите към старите професионални проблеми по нов начин и това ще даде нужните резултати. Изведнъж финансовото ви състояние ще се подобри, може би ви очаква бонус, повишение или нов проект. В здравословно отношение всичко е наред, а със затоплянето на времето нямате търпение да се отдадете на спорт на открито.

Тази седмица ще сте фокусирани основно върху себе си, а не върху любимия ви човек. Ще следвате сърцето си, може би няма да мислите много логично.

Риби

Ще получите неочаквана сума пари на работа, защото вашият труд най-накрая ще се отплати. Пролетното слънце ще ви насърчи да се грижите по-добре за здравето си, сега е времето да започнете с тренировките или да излезете сред природата.

Синята луна ще ви донесе много положителни емоции в любовно отношение. Ако наскоро сте започнали връзка, очаквайте тя да се развие в правилната посока.

Източник: Dama.bg

Коментари
Зареждане...