Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Кали отново сама! И третият й мъж я напусна!

Изпълнителката на хита „4-4-2“ се е разделила и с третия си мъж.

Кали и Владимир са сложили край на връзката си преди няколко месеца, но упорито криели истината.

Инициатор на раздялата бил Влади, а звездата на лекия жанр трудно приемала решението му, тъй като силно го обичала. От тогава насам Кали често изпадала в депресивни състояния и плачела за изгубената любов.

Пред приятели певицата споделяла, че не знае каква е реалната причина за разпада на третата й сериозна връзка и не може да разбере защо нещата не са се получили.

Тя е категорична, че поне от нейна страна няма трети човек, но не е напълно убедена дали Влади не е залитнал по друга жена, пише „Галерия“.   Това не било първото им сериозно скарване.

Той често си събирал багажа, но не след дълго се завръщал. Затова и този път Кали не обърнала особено внимание и мислела, че Влади ще се върне. Но това не се случило и с времето тя осъзнала, че раздялата им е окончателна и това я съсипало. Така певицата останала сама с тримата си синове Жоро, Марк и Алекс.

Преди сватбата на Фики Стораро и Гюлджан двамата бяха разделени, но на събитието се появиха събрани. Дори тогава певицата се похвали, че Влади й паднал на колене и й подарил пръстен, но при един от скандалите им тя го върнала.

През тази пролет двамата бяха на почивка на Малдивите и изглеждаха така, сякаш са в прекрасни отношения. Но след това нещо се е случило и нещата са поели към друга крайност.

Коментари
Зареждане...