Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Камелия: Бях атракцията на циганска сватба! Разкарваха ме като мечка на синджир!

Камелия разказа тъжна и обидна случка от зората на кариерата си в предаването „Преди обед“ по bTV, след като беше провокирана от водещите заради сцената от сериала „Скъпи наследници“, където певицата играе себе си и пее, качена върху каруца.

„Имам такъв опит назад в годините, когато не бях толкова популярна“, каза Камелия.

„Бях на една сватба и тя се оказа, че е на стадион. Женят се млади хора от един друг етнос и аз съм атракцията. И къде да пея – имаше едно ремарке, на него килим“, разказа тя.

„Аз пея, то се мърда ремаркето. По едно време хващат да ме разнасят като мечка на синджир, да ме пипат роднините. Някой ми дава 2 лева, някой 5 лева – да има за певицата“, сподели със смях тя.

Камелия разкри още, че не празнувала много шумно рождения си ден, който бил малко след като тя и приятелят ѝ Цветин направили 20 години заедно.

Тя още помни как се случило всичко: „Самото сваляне – първата ни целувка беше след Коледа. Беше пред вкъщи. Той ме изпращаше цяла седмица и аз, така, се натиснах“.

„Бях по-голяма, известна в града, а момчето се притеснява. И аз го придърпах“, каза тя през смях.

Двамата си наели къщичка в Балкана, където били сами и „Избухнали“ подобаващо.

Цетин си падал по готвенето. „Аз съм по декорацията и по миенето на чинии. Обичам да мия чинии, така се успокоявам“, разкри изненадващо фолкаджийката.

Коментари
Зареждане...