Карбовки остава на улицата, продават апартамента му на търг!

След пет годишен спор, продуцентите на Мартин Карбовски от „Телеман“ го осъдиха на последна инстанция за колосалната сума от 200 000 лева.

Водещият ще трябва да се сбогува с апартамента и колата си. „Телемен“ заведоха дело срещу него, след като той внезапно ги напусна, преди договорът му да е изтекъл.

Мартин се премести в несъществуващата днес ТВ 7, за многократно по-висока сума и дори стана продуцент на собственото си шоу.

Срещу него бяха заведени три дела от прецаканите му работодатели. Скандалът гръмна преди около 5 години, но едва наскоро, съдът излязъл с решение по случая. То гласи, че журналистът  дължи на бившите си продуценти 105 000 евро.

Още преди две години те го осъдили на първа инстанция, а имуществото на телевизионера било запорирано. Под запор е апартаментът му от 194 кв.м.  и колата му.

Тъй като Карбовски нямал 200 бона накуп, този месец съдът е постановил оглед на дома му и продажбата на апартамента на търг, пише „Уикенд“.

Преди години журналистът можеше да се похвали със завидно финансово състояние. Апартаментът си тогава закупил с кредити, които изплатил.