Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Карди Би стана майка за първи път

Популярната певица – Карди Б, съобщи пред ББС, че е станала майка за първи път, а малката й дъщеря носи името Киари Сифъс.Карди Би стана майка за първи път

25-годишната рапърка сподели новината с последователите си в социалната платформа Instagram заедно със своя снимка в напреднала бременност, обградена от слънчогледи.

Би сподели с феновете си, че дъщеря ѝ се е родила преди 4 дни на 7 юли.

Нейният съпруг Офсет, за когото тя се омъжи тайно през септември, също сподели новината с неговите около 7.5 милиона последователи.

По-рано тази година Карди Би беше гост в предаването на Хаурд Стерн, където разкри, че очаква момиченце. Тя също сподели, че името на детето е избрано от съпруга ѝ.

Тази година беше пълна с разкрития за рапърката. През юни тя каза на феновете си, че се е омъжила тайно, защото „има моменти, които искам да запазя в тайна“.

Карди Би добави: „Нашата връзка беше толкова нова, че се събирахме и разделяхме, но и двамата пораснахме много, за да я задържим, понеже сме толкова влюбени, че не искаме да изгубим другия, затова през една септемврийска сутрин се събудихме и решихме да се оженим“.

Рапърката споделя, че не е носила нито рокля, нито грим по време на церемонията, нито пък има венчална халка.

Коментари
Зареждане...