Кейт Ъптън е бременна! (СНИМКИ)

Ето, че и поредното звездно бебе е на път! Холивудската красавицата Кейт Ъптън съобщи в профила си в социалната мрежа Инстаграм, че е щастлива и бременна.

Това ще бъде  първото бебе за един от най-скъпо платените модели, а очевидно тя е в началото на бременността, тъй като все още няма коремче. Или го прикрива добре.

Както винаги, тя е сексапилна и стилна. Облечена е в ярко червен костюм, който е съчетала с прилепнал бял потник. Тя отбелязва факта, че в утробата й расте човече с хаштаг.

https://www.instagram.com/p/BlNqkO4nyhL/?utm_source=ig_embed

Малко по-късно съпругът й споделя същата снимка в неговия профил и пише милото послание:

„Кейт, ти ще си най-изумителната майка на света! Нямам търпение да започна това ново и вълнуващо приключение с теб! Ти си най-милата, любяща, грижовна и силна жена, която някога съм срещал! Горд съм, че детето ни ще има шанса да бъде отгледано от теб! Толкова много те обичам!“

https://www.instagram.com/p/BlN_4zJhANx/?taken-by=justinverlander

Припомняме, че Кейт и спортистът Джъстин Върландър се сгодиха през 2016 г. и се ожениха през ноември 2017 г. Церемонията, която се състоя в Италия, бе пищна и красива.

https://www.instagram.com/p/Bju8fxygeY0/?taken-by=kateupton

А сега нямаме търпение да разберем кога ще се роди бебчето им и какъв пол ще бъде то! Стискаме палци да одере кожата на Кейт.

Източник: woman.bg