Класация на най-нетърпеливите зодии

Някои представители на зодиака са истинско олицетворение на думата „търпелив“, а при други е точно обратното – да чакат и да сдържат порива на емоции, породен от нетърпението, е просто мисията невъзможна.

Разберете от кой отбор сте в зависимост от зодията ви:  
Дневен хороскоп за събота, 30 юни- РИБИ Успехи, то и много напрежение, СКОРПИОН Действайте индивидуално
1. Телец (20 Април – 20 Май)
Поздравления, Телци! Вие сте от търпеливите. Макар и да сте пълни с енергия и жизненост и да сте здраво стъпили на земята, вие имате велико търпение за всичко. Може би сте го изградили постепенно, защото сте адски стриктни и влагате душа и сърце в каквото и да се захванете да правите. Вие знаете, че за всичко хубаво в живота трябват време и търпение и чакането в името на това не е проблем за вас – това е и тайната ви да се справяте с всичко перфектно. Независимо дали се занимавате с градината с цветята, готвите вкусно ястие, шиете на ръка, или рисувате се получава без грешка, защото го правите с любов и усърдие. Търпението е в основата на благата ви личност и дълбоката ви душа, а това е достойно за възхищение.

2. Рак ( 21 Юни – 22 Юли)
Няма нищо друго, което да обичате повече от това да се настаните удобно, да си почивате и да се насладите на прекрасна гледка, откриваща се пред вас. Вие знаете, че трябва винаги да се трудите здраво, за да постигнете целите в работата и живота, но какъв е смисълът от това, ако няма време за пълноценна почивка и наслада за малките неща, които ви се случват всеки ден? Вие сте въплъщение на безгрижния начин на живот. За вас е задължително да отделите време и да го посветите изцяло на вас самите – да релаксирате, да се отървете от притесненията и негативните мисли… просто да се гмурнете в басейн с приятно топла вода и след това да се настаните удобно на шезлонга си под слънчевите лъчи, за да се попечете. Вие спадате към отбора на търпеливите от зодиака – много добре знаете, че всичко ще си дойде на мястото и няма нужда от излишен стрес и припряност.

3. Скорпион (23 Октомври – 21 Ноември)

Вие сте завидно добри в това да запазвате спокойствие и да реагирате хладнокръвно в почти всеки един момент. Възможно е да ви подразни дългото чакане на опашката в магазина, но никога няма да го покажете. Вие рядко позволявате на надигащия се у вас гняв да излезе наяве и това е нещо, с което много се гордеете – контролът над емоциите ви в различни ситуации. Едно голямо „Браво!“ и от нас! Апел към останалите зодии – ако някой се нуждае от приятел, който да не го натоварва с нищо и да разпуснете пълноценно заедно – ви трябва Скорпион. Вие сте верни приятели и сте винаги готови да предложите едно приятелско рамо на близък човек, който има нужда от подкрепа. Разбирате колко важно е приятелството и колкото и да сте заети, винаги бихте намерили време и търпение да изслушате проблемите на хората от приятелския ви кръг и да помогнете с каквото можете.

4. Риби (19 Февруари – 20 Март)

Скъпи Риби, вашата нежна и благородна душа, в комплект с романтичната и артистичната ви природа, ви правят олицетворение на безгрижието. Когато имате задача да изготвите проект, чакате на опашка или комуникирате с някого, вие винаги се стараете да предразположите хората и събитията и всичко да се увенчае с успех. Вие сте готови да стигнете на край света, стига да сте заобиколени от хората, които цените и обичате. Вашата отдаденост и любов, с които ги дарявате, ви прави най-страхотните приятели от зодиака и също така неминуемо гарантира, че всички добри чувства и намерения, които имате към останалите, ще ви се връщат двойно. Бъдете горди със себе си!

5. Везни ( 23 Септември – 22 Октомври)

Не ви е лесно, Везни! Вие винаги сте в ролята на посредник между всичко и всички и за това трябва да сте много търпеливи. Опитвате се всичко в живота ви да върви гладко и безпроблемно. Забавното е, че напук на това вие все се оказвате по средата на разгорещен спор, опитвайки се да въдворите ред и да възвърнете баланса, а затова трябва много търпение и усилия. Като едни истински Везни, вечно вие сте пазителите на мира и се опитвате като такива да изпълнявате мисията си. НПоздравяваме ви, защото в повечето случаи успявате и винаги потушавате бушуващите емоции, възникнали при дебат.

6. Дева (23 Август – 22 Септември)

Деви, вие сте прекалено старателни във всичко, което вършите и сте изключително внимателни дори към малките детайли – за вас съвършенството е ключово. Независимо дали учите за изпит или завършвате важна презентация по проект от работата, вие държите всичко да е изпълнено перфектно. Вие наистина сте перфекционисти. Като такива, вие винаги имате търпение да вложите необходимите време и усилия, за да направите всичко, с което сте се заели, повече от идеално. За вас максимата „Качеството преди количеството!“ важи с пълна сила. Впечатлението, което оставате в околните, е силно и ги кара да взимат пример от вас. Причислявате се несъмнено към отбора на търпеливите зодии!

7. Козирог (22 Декември – 19 Януари)
Вярвате или не, Козирози, вие се нареждате на седмо място в списъка! Макар че през повечето време сте големи инати, вие наистина сте от търпеливите зодиакални знаци. Ценители сте на класиката и затова имате традиционни методи, с които се справяте – това ви кара да се чувствате удовлетворени. В работата си се справяте отлично. Винаги се справяте успешно със зададени ви проекти, креативните сте и обичате да се занимавате с неща от типа „направи си сам“. Имате цялото търпение и спокойствие на света, що се отнася да си сътворите нещо сами, вместо просто да отидете и да си го купите от магазина. И вие сте от търпеливите – честито!

8. Близнаци (21 Май – 20 Юни)
Вие сте на границата между отбора на търпеливите и отбора на нетърпеливите – все пак е нормално да сте в дилема. Интересното при вас е, че проявявате търпение към останалите, ала към себе си – никакво. Често сте много колебливи и нерешителни, не знаете какво точно искате и това ви изнервя. Понякога хората се чудят дали изобщо да ви попитат какво искате за вечеря, защото знаят отговора – нямате никаква идея. Всеки път, когато се налага да вземете решение, се колебаете и се нуждаете някой друг да реши вместо вас.

9. Водолей (20 Януари – 18 Февруари)
Водолеи, вие имате способността да бъдете търпеливи, когато искате, но доста често не искате да сте. Вие истински мразите нещата да не се случват по вашия начин и нямате никакво търпение и толеранс към хора, които не се съгласяват с вас по дадени въпроси. Няма смисъл някой да се опитва да ви предложи вариант за нещо, което трябва да направите заедно – вие дори не бихте го изслушали, какво остава да направите компромис и да постъпите според неговата препоръка. А когато ви попитат защо се държите по този начин, вие съвсем спокойно отговаряте, че не е нищо лично – просто сте независими.

10. Лъв (23 Юли – 22 Август)
Вие сте всичко друго, но не и безгрижни и носещи се по течението. Вършите всичко по определен начин, следвайки определени стъпки и за определено време. Мразите да чакате и нещата да се проточват във времето. Любопитното за вашата личност е, че очаквате всички да се държат с вас като с царски особи, а който не се подчини на вашите заповеди и не изпълни желанията ви, ще бъде позорно отритнат. Е, може би леко преувеличихме. Истина е, че държите всичко да се случва, както кажете и просто не търпите чуждо мнение, когато не съвпада с вашето, но всичко е наред, защото всички ви обичат такива, каквито сте!

11. Овен (21 Март – 19 Април)
Овни, вие мразите да чакате, не можете да издържите да се редите на дълга опашка, да чакате да ви обслужат в заведение и не може да си помислите как ситуация като тази  може да се случи на вас. Имате енергичен, властен и леко агресивен характер, който никак не се свените да показвате. Обичате да влизате в конфликти, дори да ги създавате, защото харесвате предизвикателства, както и да печелите. Не си мълчите, когато нещо ви дразни и не ви харесва – по-добре другите да знаят и да спрат да го правят, а не вие да свиквате с тях. Не се съобразявате с ничии желания, освен със своите и държите всичко да се случва на момента и както го вие искате – в противен случай ще се разяри буря.

12. Стрелец (22 Ноември – 21 Декември)
Вие сте всичко друго, но не и търпеливи. Вероятно дори бихме могли да ви сложим начело на отбора на нетърпеливите, но е спорно кой между вас, Стрелците и Овните трябва да заеме това място. Нямате време за губене в празни приказки и действия. Искате всичко да се прави с бързо темпо, дори това да означава да не се вглеждате много-много в детайлите. И да се обърка нещо – голяма работа – въпросът е да не се пилее времевият ресурс напразно в правене на нищо съществено. Би било хубаво за самите вас, ако сте малко по-търпеливи и не толкова прибързани. Но пък в крайна сметка, както бихте казали вие в своя защита, няма време за това!