Клоуи роди часове преди мъжът й да й изневери!

След като Кайли Дженър дари с момиче рапъра Травис Скот преди два месеца, примерът й бе последван и от по-голямата й полусестра Клои Кардашиян.

И понеже женските рожби в тази прословута фамилия валят като из ведро, не сме изненадани, че и бебето на Клои се оказа от страната на женското войнство.

Малкото девойче, което е и първо дете за 33-годишната Клои, се появи на бял свят вчера, 12 април, в болница, близо до Кливланд в присъствието на татко си – баскетболиста Тристан Томпсън.

Световните медии съобщават, че към момента името му все още не е известно. Този път обаче радостната вест за новото попълнение към звездната фамилия бе помрачена от новината, която предизвика хиляди цъкания и възмутителни коментари в гилдията на журналистите и сред феновете.

През последните няколко дни медиите зад океана разпространиха информацията, че баскетболистът е бил хванат в страстна целувка с неизвестна жена.

Не закъсняха и слуховете, че благоверният избраник на Клои и баща на бебето е изневерил на възлюбената си часове, преди тя да роди.

Това е първо дете за Клои, но не и за похотливия татко, който вече има син от предишната си връзка.

Източник: woman.bg