Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Кога жените са най-разгонени?

Една жена не трябва непременно да е влюбена, за да й се прави секс! Доказан факт е, че сексуалният нагон при дамите се засилва в определени периоди от нейния живот, а също така – и при конкретни фактори и обстоятелства.

Възраст

Според учените възрастовият етап, в който жените се чувстват сексуално най-активни, е периодът между 30 и 38 години. Еднократните сексуални авантюри обаче в този период не са особени предпочитани от дамите, което пък ги предпазва до голяма степен от случайни похождения, твърдят специалистите.

Месечен цикъл

Съществува всеобщото, но погрешно мнение, че жените по време на цикъл са най-разгонени. Истината обаче е друга. Действително през този период желанието за секс при нежната половина на човечеството започва да расте, но до своя пик то достига седмица, след като цикълът приключи. Този етап е известен като овулация.

Сезон

Повечето хора са склонни да вярват, че желанието за секс спохожда най-много мъжете и жените през лятото. Това обаче не е така. Учените и сексолозите са категорични, че сезонът на любовта е пролетта. Неудържимата страст за креватни изпълнения е особено изразена през април, май и юни.

Липса на секс

Ако жената не е имала от дълго време интимен контакт, желанието й за такъв неимоверно нараства. Достатъчно е едно намигване от страна на представител от противоположния пол, за да се хвърли на врата му.

Самочувствие

Ако жената вътрешно се чувства секси, уверена е в чара и излъчването си, в силата, която има над мъжете, тя винаги ще е готова за секс. След кавга Ако дамата е имала спор с любимия си, преминал в лют скандал, това увеличава тестостерона в тялото й, а оттам и желанието й за бурен секс. Това не означава, разбира се, че за да я видите в леглото си, трябва непрекъснато да я ядосвате. Прекалените ядове и скандали, обяснимо – ще предизвикат точно обратния ефект.

Диета

И още една причина, разпалваща сексуалната енергия на жената, която ще ви изненада. Дамите много се разгонват по време на диета. Или по-точно, когато първите ефекти от нея се появят. Спрели се стрелката на кантара на по-малко тегло от обичайното, това може да въодушеви дамата до такава степен, че тя да се почувства по-красива и привлекателна откогато и да било. А това моментално ще провокира у нея истеричното желание за секс.

Източник: woman.bg

Коментари
Зареждане...