Кои са най-бруталните неща, които един мъж може да причини на жена

Всяка жена има моменти, в които си мисли, че половинката й не я уважава достатъчно.

Е, прочетете тези редове и се сещайте за тях всеки път, когато отново се наведете да вдигнете мръсен чорап!

А вие, господа, време е да разберете, че нещата, които вярвате, че ви правят мъжкари, всъщност ни разкриват травмите ви от детството!

Безцеремонни закачки с други жени в нейно присъствие

Не, не става дума за ревност! Просто това е меко казано обидно! Когато един мъж проявява някакъв сексуален интерес към друга жена, било то добре замаскирано под формата на шега, ни говори само за едно – неуважение към половинката му.

И, господа, спестете ни глупостите за чувство за хумор или широкоскроеност, защото и ние, и вие знаем, че има граници, които не трябва да се преминават.

Потъпкване на достойнството й на публично място

Да се биеш в гърдите колко си велик, докато „затапваш“ жената до себе си на всяка нейна дума… Да й говориш пред другите колко е проста, глупава и е най-красива, когато си мълчи… Това е свидетелство колко комплексиран си всъщност.

И единственото, което ще постигнеш е да подскажеш на околните, че в детството си имал сериозна травма, от която явно още не можеш да се отървеш. Моля те, не се мъчи да го направиш на неин гръб! Тя не е виновна, че майка ти те е кърмила до късно, а баща ти те е третирал като неудачник.

Отношение като към жена на повикване

Звъниш й в малките часове на деня и я каниш да ти дойде на гости… с такси. Посрещаш я мъртво пиян (очевидно си се прибрал от дискотека) и без да губиш време в приказки я събаряш на леглото. Свършваш за около 4 минути и заспиваш, лигавейки възглавницата.

Ето на това казваме – да се държиш с нея като с жена на повикване. Но, пич, в този случай не си виновен ти, а тя! Защото ти си човек и имаш нужди, а тя… тя е патка, която позволява да бъде жената на повикване!

Секс като с надуваема кукла

Нека ти го преведем! Натискаш главата й надолу, за да ти направи свирка, но ти никога не отвръщаш със същото. Въртиш я, подхвърляш я, усукваш я на осем, без да се замисляш дали я боли или й е приятно. Свършваш където ти падне (върху нея) и дори не й подаваш салфетки след това. 

Виж, ние не сме героините от сериала „Сексът и градът“ и отлично знаем, че мъжете се нуждаят от такива неща в леглото. Но истинският мъж не се държи по този начин с половинката си , а с проститутка! Толкова ли пък ти се свидят едни 100 лв.?

Натиска се на най-добрата й приятелка

Изневярата е гадна, боли! Но да копнееш за най-добрата й приятелка и тя да го разбере, ето това е убийствено!

Сдържай емоциите си не заради нея, а заради себе си. Защото нито на приятелката ще й направи добро впечатление (ако е момиче на място, разбира се) , нито ще спечелиш нещо от това.

Източник: beu.bg