Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Кои са най-добрите любовници според зодията

Чудите се коя зодия е страстен съблазнител и любовник, готов за експериментиране и кой не обича да поема инициативата и е истински традиционалист в кревата?

В следващите редове всички тайни ще паднат! Астролозите учтиво разкриват кой какъв е според знака си.

Овен

Овенът е страстен любовник. Той обича да експериментира, а въображението им не познава граници. Хората от този знак са много уверени и дори не могат да си представят, че партньорът им може да не иска да спи с тях. А и често се оказват прави – обикновено чарът им е неустоим.

Добре е да говорите без намеци и да кажете какво точно харесвате в леглото, а Овенът ще е готов да сбъдне всичките ви сексуални фантазии. Представителите на този знак първо гледат да доставят удоволствие на половинката си, а после мислят за себе си.

Телец

Телецът обича, когато инициативата идва от отсрещната страна. Обича близостта с половинката и колкото по-дълго продължат прелюдията към секса, толкова по-добре. Телците са забавни, но и традиционалисти. Не обичат да опитват много нови неща в леглото.

Близнаци

Сексът е неделима част от живота на Близнаците. Те са истински секс гиганти в леглото. Обичат да го практикуват често и да е възможно най-разнообразен. Представителите на този знак като един истински Казанова могат да откраднат сърцето на всяка жена.

Такъв човек би правил тройка, би правил секс в колата по време на задръстване, в магазина, в пробната.. абсолютно навсякъде. Близнаците са готови за какви ли не експерименти.

Рак

Не можем да наречен един Рак съблазнител. Те са доста спокойни по отношение на интимността. Определено се нуждаят от повече игри и възбуда преди да се впуснат в същинската част.

Мъжете от този знак обичат романтичната обстановка по време на секс. Раците са романтици, но обичат да усещат, че такава е и тяхната половинка. Те не си падат по атрибутите от сексшоповете.

Лъв

В леглото представителите на този знак се държат като истински хищници. Те искат да се задоволят максимално в момент на страст. Тези мъже обичат да експериментират в секса и в същото време държат партньорът им да е на същата вълна и да подкрепя палавите им пикантни идеи.

Лъвовете обичат да се грижат за половинката си – подаръци, цветя и т.н. Когато ‘ловът” свърши обаче, Лъвовете лесно се отегчават.

Дева

Представителите на този знак трябва да усещат подкрепата на половинката си. Интимността не е изключение. Тяхното самочувствие трябва непрекъснато да се подхранва и никога да не бъдат критикувани по отношение на секса.

Интимността с една  Дева може да ви изглежда скучно, но хич не бързайте да си правите такива изводи. Вярвайте ни, че Девите ще вложат всичките си усилия да сбъднат фантазиите ви и да ви накарат да се чувствате на седмото небе.

Везни

Везните са истински палавници и любители на секса. Те не си представят интимност без ролеви игри и разнообразие. За представителите на този знак сексът не е от кой знае какво значение като физиология.

По-скоро за тях това е нещо с духовен смисъл и трябва да задоволи главно въображението и психиката им. С Везните няма да ви е скучно в леглото. Те винаги са „за” да опитат нещо ново и се радват когато инициативата идва от отсрещната страна.

Скорпион

Скорпионите определено са номер 1 ставайки въпрос за сексуални отношения. Мъжете от този знак никога няма да пропуснат възможността да съблазнят една жена. Обикновено отсрещният пол не може да устои на чара им.

Те имат някакво необяснимо привличане. Скорпионите са страстни и наистина ненаситни в леглото. Ако не задоволявате апетита им в леглото, нищо чудно представителите на този знак да кръшнат.

Стрелец

Стрелците също оглавяват списъка с перфектните любовници. Те знаят как да очароват всяка жена. Представителите на този знак знаят много добре положителните си качества и как да си служат с тях, тъй че околните да ги видят в най-добрата им светлина.

С тях една жена може да се почувства като принцеса. Стрелците обаче честичко изневеряват. Почти невъзможно е обаче да сте спали със Стрелец и да сте останали разочаровани.

Козирог

Мъжете Козирози нямат за цел да вкарат всяка жена в леглото си. Те доста внимателно избират партньорите си. В леглото Козирозите винаги искат да доставят огромно удоволствие на половинката си, но и после да получат същото.

Водолей

Водолеите обичат в леглото да имат повече духовна отколкото физическа връзка с партньорите си. В същото време те знаят как да обичат дадена жена. В съчетание с лоялността и характера на представителите на тази зодия са истински идеал за повечето жени.

За да спечелите обаче един Водолей, трябва да работите доста упорито. Тези мъже обичат добре изглеждащи визуално момичета, които обаче да споделят странните им възгледи и да обичат разговори за вселената и смисъла на живота.

Риби

Мъжете от този знак винаги чакат инициативата от жената. Представителите на този знак може да не потърсят едно момиче, колкото и симпатично да им е то. В същото време за тях е много важни винаги партньорът им да остава доволен от случващото се в леглото.

Рибите не обичат да експериментират кой знае колко в секса, но честно казано не са и привърженици на рутината. За тези мъже е важно на какво бельо сте заложили и каква е атмосферата в спалнята. Ако им предложите ролеви игри, Рибите не биха отказали – биха приели с радост.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари
Зареждане...