Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Кои са най-добрите любовници според зодията?

Те обичат живота, обичат хората, обичат творчеството. Романтиката е езикът, с който говорят най-добре и където постоянно искат да надграждат.

Това са представителите на зодия Риби. Те притежават естествена съпричастност и се интересуват много от другите хора. Те имат силно развита телепатия и лесно се изразяват за нещата, които имат предвид.

Те винаги полагат усилия да се адаптират към това, което другите хора се нуждаят и имат много безкористно сърце. Когато искат нещо, те наистина знаят как да го постигнат.

Те имат силна любов към различни аспекти на живота, и особено за любовта. Когато ви поискат истински, ще имате постоянно място в живота им.

Жената, която е родена в този знак, е нежна и много страстна. Това е рядко съчетание на нежен човек с истинска експлозия в леглото.

Тя има огромна чувственост, че всеки партньор около нея може да се побърка. Мъжете, родени в този знак, са художници, които виждат нещата чрез творчески филтър.

Те имат възможността да видят градина, където други виждат кал. Те правят живота ви по-оптимистичен и щастлив, пише zajenata.bg.

Рибите не обичат парите, те гледат директно в душата. Те искат да бъдат с вас, защото сте това, което сте, не защото имате. Те рядко скриват чувствата си.

Вместо това те са отворена книга и винаги искат да обсъдят какво се случва. Това е рядко качество, което трябва да се отпразнува във всяка връзка. При желание на Риба имате най-красивото и безценно преживяване в живота.

Коментари
Зареждане...