Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Кои са най-дразнещите мъже според жените?

Smiling couple having drinks at bar

Ето няколко типа мъже, които жените смятат за отблъскващи и наистина дразнещи.

Свалячът

Bar GIF - Find & Share on GIPHY

… със заучени реплики е истински кошмар. Научил е няколко фразички от англоезични сериали и ги прилага буквално на всяка жена в диаметър от няколко метра. Ако едната откаже, все някоя ще върже – такава е философията на подобни господа.

Досадният

Prison Break Entertainment GIF - Find & Share on GIPHY

Той не е сексуално агресивен, но просто няма необходимата мярка, когато общува с когото и да е. Говори за себе си, за другите, а времето, а политика, футбол и каквото там реши, но не млъква.

Ако ви дойде на гости, няма да се сети да си тръгне дори при очевидни намеци от ваша страна. Забременях по време на развода си Мразя децата си. Иска ми се да не бях раждала! Анна Никол Смит: Едно момиче, което си отиде заради славата

Докосвачът

Couple Love GIF by Sony Music Colombia - Find & Share on GIPHY

Познавате мъже, които нахлуват в личното ви пространство, нали? Докосват ви, прегръщат ви, галят ви, сядат прекалено близо до вас, говорят ви от няколко сантиметра… Да, познавате такива мъже, убедени сме. И най-вероятно дори да не са визуално непривлекателни, ви е крайно неприятно да са около вас.

Нехигиеничният

Pepe Le Pew Skunk GIF - Find & Share on GIPHY

Това вече е безспорно ужасно. Ако мъж в непосредствена близост „ухае“ на пот, на непрани дрехи, има лош дъх, косата му е мазна, дрехите са на петна и т.н., няма как да искате да сте около него.

Грубият

Excuse Me Rudeness GIF - Find & Share on GIPHY

..мисли си, че е мъжкар и вярва, че така е привлекателен за нас, но всъщност е един грубиянин с IQ под средното. Той е шумен, парадира с физическа сила, прекалено директен и груб е, прекъсва, обижда, не търпи чуждо мнение и просто няма как да се превърне в обект на вашите желания или дори в мъж, когото да можете да изтърпите.

Коментари
Зареждане...