Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Кои са най-големите манипулатори сред зодиите

Има хора, които са родени манипулатори, други се учат в движение, а третите прибягват само да най-безобидните манипулации, но дори и те ги карат да се чувстват гузно.

Ето кои са най-големите манипулатори сред зодиите. Твоята половинка сред тях ли е?

5.Телец

Телецът манипулира останалите чрез вина. „Не ти ли харесва подаръкът? Но аз толкова се постарах, обиколил съм 5 магазина, докато намеря точно този.“ Е, как да не се разчувстваш след такова признание… и да се почувстваш мъничко лоша. Телецът просто е инат и не обича да губи, затова му е трудно да приеме поражението и прибягва до манипулации, вместо да се извини.

4.Рак

Раците са много чувствителни личности, което е страхотно, ако обичаш романтиката и емоционалните изненади. Но Раците използват емоциите и за да манипулират. Например твоя приятел може да се разплаче и пред сълзите му ти веднага ще забравиш, че си му била ядосана.

3.Лъв

Лъвовете определено са големи манипулатори, но най-силният им коз са ласкателствата. „На повечето жени изобщо не им отива, но на теб ти стои просто феноменално“.

Те обаче могат да бъдат и доста хапливи, макар и индиректно: „Наистина ли ще облечеш това?“ (придружено с една сладка усмивка), „Повечето хора не биха се облекли така, но ти изглеждаш добре“.

Не му се връзвай на ласкателствата и на подмятанията, когато си ядосана, а отстоявай себе си. Ако пък се ядосаш за някой негов коментар, той веднага ще ти каже, че се е пошегувал. Много смешно, нали?

2.Скорпион

Скорпионите са майстори на манипулациите и с лекота ще ти втълпят някоя тяхна идея, за да получат своето. Стратегията им включва разнородно количество оръжия – ласкателства, втълпяване на чувство за вина, подкупи и прочие.Понякога мъжът Скорпион сам създава паника в теб, за да може после да реши проблема и ти да се чувстваш толкова благодарна, че ти е помогнал.

1.Козирог

Козирозите са работохолици и затова основно манипулират хората на работното си място, най-вече подчинените си.

Една от любимите им техники е да поискат нещо много трудно за изпълнение, почти невъзможно, а след това да предложат друг вариант, който звучи много по-лесен и логичен, така че никой да не може да откаже на много по-малката молба, въпреки че и тя всъщност никак не е малка.

Като цяло Козирозите са много успешни бизнесмени точно защото знаят как да влязат под кожата на подчинените си. Същите тактики използват и в любовта – те галят с кадифена ръкавица, докато половинката им изпълнява всичко, което ѝ наредят.

Източник: Dama.bg

Коментари
Зареждане...