Кои са най-самовлюбените зодии

Самовлюбеният човек може да бъде изтощителна компания, защото той се нуждае от непрекъснато внимание и рядко говори за неща, които нямат нищо общо с него.

Ако вярвате, че зодиакалният знак на някого може да разкрие личността му, то доверете се на астрологията, за това кои зодии са най-погълнати от себе си.

Овен (21 март – 19 април)

Тази зодия е една от най-нарцистичните. Почти всички представители на Овен са хем егоцентрични, хем са егоисти. Те правят нещата по своя си начин и не се отказват докато не получат това, което искат.

Когато става дума за вземане на решения, човекът Овен се съобразява само със себе си и обикновено не се вслушва в чуждото мнение. Овните понякога са толкова самовлюбени, че забравят за нуждите на близките си.

Телец (20 април – 20 май)

Телците също обичат да се съобразяват преди всичко със себе си. Те са егоисти, които често са направо алчни. Те не желаят да правят компромиси и смятат, че техните проблеми са най-големите и най-важните, а проблемите на всички останали нямат значение.

Телците също така може да бъдат супер нехайни, когато от тях се очаква да обърнат внимание на това, което другите хора чувстват, мислят или искат.

Лъв (23 юли – 22 август)

Представителят на зодия Лъв може да бъде не само изключително нарцистичен, но и доста арогантен. Тези хора смятат, че им се полага по право да получават най-доброто от ВСИЧКО и не желаят да направят нищо, което няма да е в тяхна полза.

Лъвовете имат нужда да бъдат в светлината на прожекторите непрекъснато, в противен случай започват да се чувстват необичани или забравени. Те се радват да говорят само за себе си и рядко слушат историите на другите.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите искат да получават нещата от които имат нужда на секундата. Те винаги очакват останалите да им служат и да им бъдат верни до гроб. Представителите на тази зодия винаги искат живота им да отговаря на високи стандарти и не са склонни да правят компромиси с това.

Те често изглеждат самовлюбени, защото просто подценяват останалите. Рядко се интересуват от това, което другите хора искат да кажат, защото вярват, че тяхната собствена гледна точка е най-правилната.