Кои са „принцесите на татко“ според зодиака ?

Жените, които притежават силна емоционална връзка с бащите си, са изключително щастливи.

Връзката между баща и дъщеря е много силна и има 3 зодиакални представителки, кЖените от тези 3 зодии са оито не просто обожават баща си, а го боготворят!

Телец

Представителките на тази зодия изпитват дълбока връзка с баща си още от ранна детска възраст. Те помнят важните уроци, които са получили от него. Като земна зодия, за Телеца едни от най-големите ценности са да останеш здраво стъпил на земята, свързан със своите корени и да живееш в сигурност и спокойствие. Фигурата на бащата помага всичко това да се превърне в реалност.

Близнаци

Дамите Близнаци са „момичетата на татко“ във всички смисли на думата. Те са истински тандем заедно и обичат да прекарват времето, забавлявайки се. Хората, родени под този знак, имат нужда от съмишленик, човек, който да изслушва хилядите им идеи и да ги подкрепя. И макар приятелите и мама винаги да са насреща, само татко ще е там без да съди или да се притеснява излишно.

Лъв

Лъвиците още от малки момиченца са възприели баща си като уверен, силен и успешен мъж. Като жени те използват тези черти като проекция и за връзките си с мъжете, и за собствения си живот. Освен това, таткото е първият човек в живота на Лъва, видял в нея „принцесата“, а както всички знаем Лъвовете обожават да са глезени и боготворени.